Falskhet

Jag tänker att det egentligen kanske är i senaste laget att önska Glad påsk, men gör det ändå. Hoppas ni har haft lika trevligt som jag har haft över den stora dagen, påskafton. Hemmet fylldes av glada släktingar som inte setts på ett tag och vi diskuterade allt mellan himmel och jord. För första gången på väldigt länge blev det en omgång monopol och jag vann inte denna gången, brukar vara ganska bra på det men inte längre. Vad är det man brukar säga, tur i spel, otur i kärlek. Kanske har det vänt och visar sig att jag har tur i kärlek istället.

 

Ni måste säkert ha tröttnat på mig för länge sedan om mitt tjat om hur vacker kärleken är. Hur fantastisk min flickvän är. Och hur bra jag mår just nu. Jag förstår er mycket väl om det är så. Känner till och med igen mig i att vilja läsa om folk som är lite nere för de skriver så mycket bättre.

 

Har faktiskt insett det nu också, att jag inte får till de där texterna som jag lyckades med förut. Då kunde jag sätta mig ner under en halvtimme och skriva om någonting som många känner igen sig i. En sak som bör tilläggas är att mycket av det jag skriver är fiktiva texter och inte något som jag gått igenom även om det kan stämma bra överens med vissa saker. Detta får ni inte glömma bort ibland när ni läser texter av mig.

 

Men jag måste väl vara tydlig med att säga att intervjuer, paneler och annat inte är fiktiva utan de bygger på sanningen. Det hela blir till en fin blandning av det ljusa, mörka. Även vändpunkter och drömmar.  Alla dessa intervjuer och personer som jag har lärt känna betyder väldigt mycket för mig också. Det ger kunskap av att kunna förstå andra människor och i vilken situation som de befinner sig i, har fått mig att tänka innan jag kritiserar någon eller dömer ut någon innan.

 

Bortsett från allt detta fantastiska som det ger så ger det också en släng av hur verkligheten ser ut. Visst, att det finns trevliga och fantastiska människor vet jag om sedan tidigare. Men att det pågår en sådan falskhet som det gör var jag naiv för att se. Kanske blundade jag. Min syn gjorde att jag inte ville se detta. Ändå stöter jag på det ofta när man dels rör sig på internet men även i det vardagliga.

 

Det är bland det värsta som finns, människor som är falska. Några personer har jag fastnat för väldigt mycket och har svårt att ens diskutera med överhuvudtaget, utan jag ignorerar dessa hårt. Sedan för jag upp en diskussion med andra om denna person, men ofta har de en annan bild mot vad jag har. Då ställer jag mig frågan om det är jag som har gjort något fel eller? Mitt svar är enkelt, jag skiter faktiskt i det för vill de vara falska så får dem vara det. Men det ingår inte i min värld. Återigen en blandning av det mörka, ljusa och annat som hör livet till.

 

Passa er för dessa människor!





Postat av: En isprinsessa

Sv: Tack detsamma! :)

DATUM: 2010-04-04 | TID: 15:53:32
HEMSIDA: http://enisprinsessa.blogg.se/
Postat av: Olivia

Idag blir det att träffa far- och morföräldrarna sen blir det fest, sjda? :)



din text var jättebra måstre jag säga.

DATUM: 2010-04-04 | TID: 15:57:17
HEMSIDA: http://modernblog.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Svar: Ja, har hört att det är det. Men kan ju ha fel.. :P

Du får ta och leta lite på internet om det. Även om man inte vill sälja dom (För dom är ju himla söta) så kan de vara kul att veta att dom faktiskt är värda något. Men kanske inte är mycket ens, ingen aning.

DATUM: 2010-04-04 | TID: 17:00:12
HEMSIDA: http://sheeskake.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: hehe idag ska jag bara ta det lugnt, du då? :)

DATUM: 2010-04-04 | TID: 17:41:28
HEMSIDA: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: alexandra

Jag hatar verkligen falska människor. Men då ignorerar jag dom, även om dom är falska så har dom inte gjort mig något (oftast) och då har jag inget att bråka om.

Sen när mina vänner säger andra saker om personen i fråga blir jag väldigt förvånad. Då kan man ju undra om vi bara har olika åsikter, eller om personen beter sig annorlunda i mitt sällskap.

Jag tror man har olika uppfattningar och vilka som är "falska" och de som jag uppfattar som falsk, kanske inte tycker att den själv är falsk och kanske t om tycker att jag är falsk. Bryr mig inte så mycket om det heller, eftersom att jag vet ju hur det är!

DATUM: 2010-04-04 | TID: 18:14:19
HEMSIDA: http://byalexandra.blogg.se/
Postat av: elin

Håller med dig, kärleken är vacker!

Svar: Jo, allt är bra idag. Hur är det med dig?

DATUM: 2010-04-04 | TID: 18:42:39
HEMSIDA: http://elinhjort.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

ja super bra ;D ja då allt är bra själv då?

DATUM: 2010-04-04 | TID: 18:54:19
HEMSIDA: http://myzaans.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Det är bara fint med mig, hur är det själv? :)



Jag tycker du skriver toppen även när du är lycklig :D

DATUM: 2010-04-04 | TID: 19:35:58
HEMSIDA: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Camilla

jag har umgåts med mina morföräldrar, vad har du gjort? :)

DATUM: 2010-04-04 | TID: 19:42:17
HEMSIDA: http://allaboutcamilla.blogg.se/
Postat av: Mikaela, hockeyspelaren och lilla Aimee

Idag har det blivit en sväng på gymmet och ikväll blir det mys här hemma bara. dudå?

DATUM: 2010-04-04 | TID: 19:57:29
HEMSIDA: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: jenny.

när man är kär så får man tjata om hur vacker kärleken är, tror folk bara blir glada av att läsa sådant :)

DATUM: 2010-04-06 | TID: 15:28:08
HEMSIDA: http://jjennymaria.blogg.se/
Postat av: jenny.

japp det är det..

skön blogg du har förresten!

DATUM: 2010-04-07 | TID: 20:01:46
HEMSIDA: http://jjennymaria.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0