Snälla TV4, lyssna på mig

Igår körde tv4 igång med Körslaget ännu en gång och vad tycker jag om detta? Jo, det är rent för jävligt. Tänker tv4 fortsätta satsa på tävlingar i varenda program de producerar? Och vi har Idol, Stjärnor på is, Talang som är bara några av dessa tävlingar och jag skulle vilja döma ut alla dessa program som skämt. Börjar vi med att ta en titt på Idol är det väl precis som många andra verkar tycka, ett väldigt uttjatat koncept som nu får uppsving på grund av bloggarna som hela tiden skriver om skiten. Allvarligt talat är detta någon sångtävling eller är det den som lyckas locka flest röster som vinner?! Igår när jag åkte genom Norrköping satt det skyltar i varje rondell där det gick att läsa "Camilla behöver din röst!". Är det dags för något nytt val var min första tanke. Men sedan insåg jag att det var Idol-Camilla som vi nu kan läsa om dagligen i den lokala blaskan NT. Vi går vidare till Stärnor på is.

Ännu ett program där några kändisar ska tävla om att åka skridskor eller konståkning. Inget dumt om sporten som jag själv faktiskt brukar titta på när det är OS eller dylikt. Men detta är ju ett skämt. Några kändisar som är på väg neråt i kändisvärlden som snabbt måste hitta något sätt att ta sig ur svackan eller så är det några megahypade personer så som Blondinbella etc. Jag såg några minuter av ett avsnitt och jag spydde nästan. Snälla nån ni måste ju förstöra sporten tv4.

För att inte tala om Talang som även tv4 sänder varje höst eller är det vår? Jag har så svårt att hålla ordning på när dessa produktioner sänds. Vad går detta ut på? Jo, folk kommer dit och blir utröstade av en jury som bestämmer vilka som går vidare till final, där då folket får kliva in med sina röster. Deltagarna får hjälp av YouTube och andra spännande sidor för att marknadsföra sig själva. Oj, ser ni någon skillnad mot tidigare produktioner som kanalen gjort tidigare? Jag kan se ett litet, men bara litet, mönster.


Sist ut har vi Körslaget som alltså drog igår igår. Säker ett väldigt trevligt koncept där någon känd person ska ha en kör från sin hemkommun. Sedan tävlar dessa körer mot varandra och vi som tittare får precis som i övriga program följa med i deras utveckling. Vilka framsteg de gör, vilka låtar de väljer att sjunga till finalen som är på lördag och så vidare. Säkert bra tv underhållning men absolut inget för mig.

Nu är jag säkert ensam om att tycka detta, eller nej jag tror inte det. Nu undrar jag vad du som läsare tycker om tv4 och deras underhållningsprogram. Säkerligen kollar du varje helg på dessa och tycker nu att jag är precis dum i huvudet. Säg det då! Eller håller du med mig?




Postat av: emina -konst & kreativitet-

Jag gör det du beställer såklart!

DATUM: 2009-10-04 | TID: 10:59:43
HEMSIDA: http://eminacreations.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Jag föredrar program som idol , men körslaget? Nej tack !



sv. Aha, vad var det för tävling? :D

DATUM: 2009-10-04 | TID: 11:30:57
HEMSIDA: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Kim Ekholm

Haha vi får göra det.



Ahhh orkar bry sig om alla dessa program. :D

DATUM: 2009-10-04 | TID: 11:49:47
HEMSIDA: http://kimza.se
Postat av: Sweet life style

ta det lugnt och försöka bli frisk :)

DATUM: 2009-10-04 | TID: 12:34:04
HEMSIDA: http://sweetlifestyle.se
Postat av: pelle

Precis så som du beskriver här känner jag för SVT, uääärk! ;P Men du, SVT har ju Doobidoo, Så ska det låta, På Spåret, Melodifestivalen, Dansbandskampen, Lilla Melodifestivalen, Vem vet mest... och så vidare :P alla är tävlingsprogram.



Dum i huvudet tycker jag inte du är, men argumentet att tv4 bara gör tävlingsprogram är lite fel tycker jag. :)

DATUM: 2009-10-04 | TID: 13:18:23
HEMSIDA: http://pellespersonliga.se
Postat av: Elin

Det märks att tv4 är lite... Desperata? För "Kändisdjungeln" var ju en storsatsning, som de helt galet körde varje dag, men som ingen verkade tycka om. Och Körslaget, Stjärnor på is och Talang är lika dåligt alltihop, tycker jag.

DATUM: 2009-10-04 | TID: 13:39:54
HEMSIDA: http://elinmauno.blogg.se/
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

:)

DATUM: 2009-10-04 | TID: 14:31:46
HEMSIDA: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

har nyss kommit hem från att ha hälsat på familjen =) vad gör du?

DATUM: 2009-10-04 | TID: 15:04:49
HEMSIDA: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV: Tack. :)



DATUM: 2009-10-04 | TID: 15:37:10
HEMSIDA: http://livelove.blogg.se/
Postat av: myrins ~

sv: njae, nån timme kanske :)

tack så jättemycket!



allt bra? :D

DATUM: 2009-10-04 | TID: 15:57:18
HEMSIDA: http://myrins.blogg.se/
Postat av: anna

rackarns då, sicken osis att det inte går så bra! Jo med mig är det fint tack. Har haft en riktig lugnhelg och myst massor med kompisar och killen. Satt och kollade på hans turnering i innebandy idag, kom själv fram till att jag borde kolla upp och spela lite basket igen kanske...

DATUM: 2009-10-04 | TID: 17:35:39
HEMSIDA: http://justapieceoftheaction.blogg.se/
Postat av: My

sv nej inte så mycket.. ska bara ta det lungt var ju ute och fest igår.. sj då ? :)

DATUM: 2009-10-04 | TID: 18:58:55
HEMSIDA: http://myzaans.blogg.se/
Postat av: Erica

Idol tycker jag är grymt bra, speciellt om det är några som man verkligen gillar med. Som nu. Mariette, Calle, Tove, Erika och Erik. De andra programmen kollar jag dock inte på, så de kan jag inte säga något om. ;p

Fast kan hålla med om att det är dåligt det med rösta på Camilla.. liksom.. man röstar inte för att någon kommer från en viss stad. Det gör absolut inte jag iallafall. Jag röstar på den jag tycker sjunger bäst och gör bäst framträdanden.



Förresten. Såg att du skrivit att jag bor i Gävle på veckans panel, så tänkte bara säga att jag inte gör det. ;) Det är en av de närmsta städerna och det är dit jag åker om jag vill in till stan, men jag bor i en liten by som ligger i Hållnäs, hehe.

DATUM: 2009-10-04 | TID: 19:42:20
HEMSIDA: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Joakim

Vi gick runt på lite fester! :D, hur är det med dig? :D

DATUM: 2009-10-04 | TID: 20:46:30
HEMSIDA: http://laang.blogg.se/
Postat av: M i c k a

Jag skäms över att hon är från norpan :P hon är liiite för mycket för mig..

DATUM: 2009-10-05 | TID: 05:31:32
HEMSIDA: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: Åsa

Det töntigaste som de har gjort den senaste tiden måste ju ändå vara "Kändisdjungel"! Bara en massa avdankade b-skådisar eller gamla ex-partners till avdankade sportfånar som springer runt i djungeln och gör tävlingar. Patetiskt!

DATUM: 2009-10-06 | TID: 00:12:27
HEMSIDA: http://asabackhouse.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0