Gott Nytt År

Tiden går fort när man har roligt finns det ett uttryck som säger och det stämmer väldigt bra på mitt år som har gått. Jag satte mig ner för att minnas tillbaka hur mitt 2009 har sett ut, men jag har alltid lika svårt att minnas exakta händelser. Däremot kan jag konstatera en sak. Det har varit ett händelserikt år med mängder med roliga inslag som ligger som minnen i mitt huvud. Ibland när jag blundar kan jag se alla dessa händelser passera förbi.

 

En av de största förändringarna jag har gått igenom detta år handlar om något så viktigt som träning. Jag som alltid har varit den där narkomanen som inte klarar av att vila en dag utan att få ångest har upptäckt att det går faktiskt. En av de största upptäckterna jag gjort på länge. Nästan i samma dimension som när en viss herre upptäckte Amerika. Jag har funnit det nyttigt att faktiskt ta det lite lugnt ibland och inte stressa.

 

Detta har öppnat flera dörrar till att göra massa spännande saker under 2009. Jag har lärt känna massor med nya människor via det här nya mediet, bloggar och jag har även lärt känna en tysk från Hamburg. Mycket trevlig kille. Det har blivit resa till Slovakien och runt om i landet på tävlingar. Trots att jag inte tränat lika mycket som tidigare. Skolan har gått fin fint och jag har äntligen hittat hem. Sommaren gick åt till att sitta och svara i telefon på ett hemligt ställe som hjälper andra människor. Det tackar jag för att jag fick göra. Lärde mig mycket av det.

 

När jag funderar över mitt år kan jag konstatera två saker. Nummer ett har jag redan nämnt, att det har varit händelserikt år men det har också varit väldigt lärorikt år och jag har äntligen hittat mitt hem. Både rent fysiskt på landet men även min plats i karriären för framtiden. Och jag har inte varit ensam om att lära känna mig själv bättre under året. Utan många har hjälpt mig.

 

Avslutningsvis skulle jag vilja koppla åter till bloggen som är en stor del av mig genom att tacka alla er som hjälper mig. Jag lägger ner mycket tid på detta men det är ni som driver mig framåt. Alla ni som har varit med i panel, intervju eller kanske något annat spännande. Ett stort tack! Och ett extra stort tack vill jag ge till Gunhild som kliver in och levererar texter varje vecka som vi får ta del av. Att hon hade den talangen var det ingen som visste men nu har hon bevisat det.

 

Tack alla nära och kära för att ni alltid finns där också. Ett underbart 2009 men det blev ingen bra sammanfattning av varje månad, hoppas ni gillar mig ändå.

 

Och så en sista sak. 2010 blir mitt sista år som bloggare…

 

 

Gott Nytt År

 

Önskar

Marcus ”Slipsen” Åberg





Postat av: Michaela

Gott Nytt År! :D

DATUM: 2009-12-31 | TID: 10:28:39
HEMSIDA: http://michaelasnoborgs.blogg.se/
Postat av: Alice

sv: Tack! :D Vi ha precis flyttat nu i höst, så jag fick göra om rummet precis hur jag ville.. + att jag har eget badrum!

Haha jo jag tycker ju att jag sköter det, älskar att hålla på med inpackningar och sånt där tjafs, men har ju inte det tränade ögat av en frisör. ;)

DATUM: 2009-12-31 | TID: 11:05:14
HEMSIDA: http://alicellinor.blogg.se/
Postat av: nathalie

den var hur bra som helst ! ha en bra nyårsafton :)

DATUM: 2009-12-31 | TID: 11:12:48
HEMSIDA: http://nathalieolssons.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Varför planera att sluta blogg? Det bara händer ;)

DATUM: 2009-12-31 | TID: 11:28:27
HEMSIDA: http://sandevarn.blogg.se/
Postat av: Daniel

å gott nytt år på dej!

DATUM: 2009-12-31 | TID: 12:36:09
HEMSIDA: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Jodå, själv då?



Gott nytt år!

DATUM: 2009-12-31 | TID: 12:59:54
HEMSIDA: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: rima

fira nyår sj :)

DATUM: 2009-12-31 | TID: 13:41:42
HEMSIDA: http://rimahamze.blogg.se/
Postat av: Michaela

Gott Nytt År På Dig! :)

DATUM: 2009-12-31 | TID: 14:48:12
HEMSIDA: http://haidenaavas.blogg.se/
Postat av: jm

Söt prisse

DATUM: 2010-01-26 | TID: 10:01:41
HEMSIDA: http://maluwie.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0