Hårdrockare som bloggar

Möt den andra manliga bloggaren i veckans intervju.


Namn:
Grimgoth
Ålder: 32 år
Bor: Norrköping
Blogg: http://grimgoth.blogg.se

Vad var det som gjorde att du började blogga?
- Det var många olika faktorer kan man säga, men då jag saknade nått kreativt i livet igen och jag under en tid umgicks med en polare som höll på att blogga som snacka om det så började fundera på det hela för att sedan ta steget ut i cyberrymden och jag har inte ångrat mitt val även om just bloggvärlden är både tuff och ibland otacksam till och från. Men jag har kört på min grej och det som känns rätt, folk verkar gilla det vilket är positivt så klart.

Du är kille/man och bloggar. Möter du mycket fördomar?

- Nja, det skulle jag inte vilja påstå, iaf inte pga av mitt kön utan kanske mer för man är hårdrockare och skriver om rätt mycket musik. Sånt skapar lätt fördomar, som om det vore det enda man skulle ha koll på, men jag har ändå tror jag lyckas bevisa att just jag är bredare än så då jag faktiskt tar upp mer än just musiken. Äh, det räcker nog med att säga "Hårdrockare", smaka själv på ordet så får du säkert en bild med både erfarenheter och fördomar? Både positiva och negativa får man hoppas :D

Hur länge har du skrivit nu på din blogg?

- Sedan 2009-01-25 och det har och är som sagt en skojig resa, speciellt nu när jag har växt en del igen, men jag vill och ska försöka bli lite större så klart, sen får vi se vart det hela hamnar eller rent av slutar ;)

Läser du mycket bloggar annars?
- Ja, faktiskt, har inte koll på hur många jag har som är aktiva via bloglovin men lätt 10-20 bloggar kanske?
Kommenterar ofta på dessa också då jag själv vet som bloggare hur kul och viktigt det är med respons.

Kan du berätta lite om dig själv?
- Singel pappa på 32-år som bor i Norrköping och har min son varannan vecka, hårdrockare,kreativ och... ja jag är så dålig på detta. Tror dom som följer och besöker min blogg är bättre på den frågan ;) Finns även mer om detta på min blogg under kategori "Grimgoth".

Hur ser en vanlig dag ut?
- Det beror på om jag har grabben eller inte, men jag tar en när jag inte har honom, vaknar, svarar på mail och kollar communitys som man finns på, kollar av ev. kommentarer på bloggen, bloggar, läser andras bloggar, äter nått oftas till en film, sen kan det se olika ut efter det men sen på kvällen/natten är oftas som jag kollar efter nytt material till bloggen eller rent av bloggar annars så kanske jag skapar på annat sätt, och är det en helg så tar jag säkert några öl på kvällen och hittar kanske på nått festligt. Tycker att det är lite lustigt det där med kvällar och nätter, kollar man så är nästan alla kreativa människor aktivast då.

Tycker du det är svårt att hitta nytt material till bloggen?
- Nja, det går så klart i perioder och just nu har jag känt lite att det varit lite väl mycket musik även för min smak, då jag tycker att jag skulle vilja slänga in lite film och annat skoj, men det får komma när det kommer, fokuset har varit lite mer på musiken nu ett tag. Kan även meddela att det kommer ett "Specialinlägg" inom kort från min sida, historik och fakta sammanvävt till ett mycket intressant inlägg får man hoppas.

Vilket lägger du mest tid (inläggsmässigt) på i bloggen?

- Svår fråga men dom vanliga inläggen är nog svårast att variera känner jag, nyheter och film inlägg gör man ju mer på rutin, sen lägger jag stor tid och vikt på mina "Specialinlägg" då dom oftast är störst och där med tar mest tid, allt ska liksom vara perfekt, dessa kan ta veckor att skriva, men då är det inte skrivande i streck utan lite då och då, för att sedan läsa igenom och ändra ev. fel.

Något mer du vill lägga till?
- Ja, jag vill tacka Slipsen för att man fick vara med igen i din blogg, sist var ju när jag satt med i panelen, det var kul så detta med en intervju är extra spännande så klart. Du gör ett bra jobb och är det nått mer i framtiden du vill att jag ska vara med på är jag lätt med, du vet vart jag finns. Ni som inte varit inne på min blogg än så är ni alltid varmt välkomna till "En hårdrockares vardag". Rock On!
Postat av: Monkey

haha kan förstå det =)ja det går bra! det är fullt ös på jobbet varje dag hehe. ska du kika på idol ikväll? =)

DATUM: 2010-09-09 | TID: 19:36:02
HEMSIDA: http://www.monkeypig.se
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

SV; Vill starta en egen hotellkedja :D

DATUM: 2010-09-09 | TID: 20:38:33
HEMSIDA: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: MOOOLLYS

Nej alltså jag vet inte, jag har inte råd med hotell.. Och sen har jag ingen som vill med och jag hittar inte alls i sthlm, får panik där själv typ :S socialfobi.. Men jag vill så gärna :(

DATUM: 2010-09-09 | TID: 20:43:14
HEMSIDA: http://HTTP://MOOOLLYS.BLOGG.SE
Postat av: Ida we

Tack tack!

DATUM: 2010-09-09 | TID: 21:29:03
HEMSIDA: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Maja's Closet

sv: tack! Det är toppen =) Hur är läget med dig?

DATUM: 2010-09-09 | TID: 21:41:32
HEMSIDA: http://majascloset.blogg.se/
Postat av: Meg

sv. Nämen tack :D

DATUM: 2010-09-09 | TID: 21:43:23
HEMSIDA: http://megs.blogg.se/
Postat av: Lillan

SV: Jag pluggar typ samhäll nu :(

DATUM: 2010-09-09 | TID: 21:47:28
HEMSIDA: http://www.trashbylillan.devote.se
Postat av: tess

jag flyttade till sthlm vid årsskiftet 09-10 :) hehe

DATUM: 2010-09-09 | TID: 21:57:53
HEMSIDA: http://latess.blogg.se/
Postat av: Sweet Life Style

telge energi :)

DATUM: 2010-09-09 | TID: 22:00:08
HEMSIDA: http://sweetlifestyle.se
Postat av: Daanne

imorrn ska jag på skolan , själv?? :)=

DATUM: 2010-09-09 | TID: 22:12:58
HEMSIDA: http://danielbrannstrom.blogg.se/
Postat av: Sanna

SV: Det kan vara en fördel att vänta med att flytta till eget boende när ekonomin ser lite ljusare ut, ja. Men någon extra hjälp som folk verkar tro att man får bara för att man bor hemma och har barn, det får jag inte.Mina föräldrar är inte mer än just mormor och morfar till min dotter, det är inte dom som passar henne eller liknade, utan det är jag som tar hand om allt detta ensam. Självklart ställer det upp som barnvakt ibland (precis som vilken mormor och morfar som helst), men det blir varken mer eller mindre bara för att vi bor hemma fortfarande.BTW, ledsen om jag låter lite sur på min kommentar. Bara så otroligt trött på kommentarer ifrån människor som tror att man får mer hjälp eller liknade bara för att man bor hemma, det är precis samma sak som att bo ensam (bara att man har mer folk runt omkring sig om dagarna).

DATUM: 2010-09-09 | TID: 23:16:34
HEMSIDA: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: ~ƒαтιмαѕωαяу §

Hejsan, de var ett tag sen(:

allt bra med dig?

DATUM: 2010-09-10 | TID: 02:46:29
HEMSIDA: http://fatimaswary.blogg.se/
Postat av: ninni

sv: ookej :) joh tack, det är bara bra. själv då?

DATUM: 2010-09-10 | TID: 06:13:35
HEMSIDA: http://ninniisabella.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Kolla där ja, det var ju bra det där hörrö!

Tack igen.

DATUM: 2010-09-10 | TID: 07:53:55
HEMSIDA: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: jenny

tack

DATUM: 2010-09-10 | TID: 08:26:45
HEMSIDA: http://jennysv.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0