Veckans panel



Sofia                                                        Malin                                           Fia

 
Dessa tre person sitter alltså denna veckan och svarar på 3 frågor kring; fildelning och internet.

1. Vad tycker du om det nya sättet att sprida musik genom nerladdning?
Sofia: - Jag tycker att nerladdningar är okej men man behöver ju inte ladda ner hela album från en artist. Jag tycker att man ska få kunna ladda ner 1-2 låtar och sedan får man betala för resten. Det är inte ofta jag laddar ner musik utan jag använder mitt presentkort inne på iTunes som jag fick när jag köpte min iPod, artisterna ska också få en chans att tjäna lite pengar...
Malin: -
Jag tycker att det är bra att sprida musik genom nerladdning.
Fia: -
Ja enligt mig själv så har jag upptäckt mycket musik genom internet som jag inte ens skulle kommit på tanken att gå och köpa eller ens lyssnat på! Så sättet att sprida musik genom internet lär ju vara ett bra sätt att nå ut till oss musiklyssnare.

2. Just nu pågår rättegången mot Piratebay, vill du fria eller fälla?
S: - Jag är inte så insatt i den där rättegången och jag har faktiskt aldrig använt mig av Piratebay, så för min roll spelar det ingen roll om de frias eller fälls.
M:
- Jag vill fria. För om man ska fälla dom så är dte ju rättvisast om alla andra som håller på med sånt där också fälls, men det gör dom ju inte. Så antingen ska ingen fällas eller så ska alla fällas tycker jag.
F: -
Helt klart fria!!!!

3. Varför tror du att det är många som väljer att blogga?
S: - När man bloggar kan man nå ut till fler målgrupper och man behöver inte bara skriva om en speciell sak. Man finner alltid något spännande, roligt eller intressant att läsa om när man hittar nya bloggar. Gör man det så återvänder man helt klart till just den bloggen och då får den personen en chans att nå ut till fler folk. När andra bloggar tipsar om en speciell blogg de gillar så får de ju besökare genom det också..
M:
- Jag tror att många väljer att blogga för att kunna skriva av sig. Många tycker nog att det är kul att sitta och skriva och dela med sig lite av sig själv. Det kan ju hända att man först baar läser bloggar och så tycker man att det verkar roligt och vill själv därför börja blogga.
F:
- Blogga är ju just nu en "innegrej" och som sagt alla våra svenska kändisar bloggar ju just nu och dom flesta ser ju upp till och vill vara som våra kändisar så då bloggar hela sveriges befolkning snart! Själv började jag blogga för att testa det hela och nu är jag beroende! Tycker det är skönt att få skriva av sig och har träffat otroligt många "bloggvänner". Bloggandet blir till en del av vardagen i mitt liv!







Postat av: Stella [ modell ]

Ska vi prenumerera på varandras bloggar? =)Har lagt till dig :)

DATUM: 2009-03-08 | TID: 17:27:54
HEMSIDA: http://modellinglove.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Det lät trevligt, vad är byggdebio? ;D

DATUM: 2009-03-08 | TID: 17:42:50
HEMSIDA: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Fanny [Foto, Stil, vardag]

Jag är hemma :) Du? :)

DATUM: 2009-03-08 | TID: 17:43:02
HEMSIDA: http://faaanys.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: aha okej, är den bra? :)

DATUM: 2009-03-08 | TID: 19:22:32
HEMSIDA: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: pelle

Hm... jag får lov att vänta med svaret om bloggträffen. Jag är faktisktk, om jag ska vara ärlig, skeptisk till att slå mig ned en massa okända ;D

DATUM: 2009-03-08 | TID: 19:28:28
HEMSIDA: http://pellespersonliga.se
Postat av: Maja.

jobbar i trysil:)

DATUM: 2009-03-08 | TID: 19:49:11
HEMSIDA: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Kul! Han tyvärr inte anmäla mig ;)

DATUM: 2009-03-08 | TID: 20:32:54
HEMSIDA: http://stockholmsflickans.blogg.se/
Postat av: Linda

Intressant att läsa :)

DATUM: 2009-03-08 | TID: 20:39:31
HEMSIDA: http://ndail.blogg.se/
Postat av: evelina

svar: första gången så skulle jag göra en vändning på fotbollsplanen, så sprang en tjej in i mig så vek sig knät men då var det bara ledbandet som tänjdes ut. så tränade upp det där, men det gjorde ju knät lite segt eller vad man ska säga så hade vi en styrke övning när man skulle hoppa på en bänk och doppa rumpan i den då vek sig allt så gick korsbandet av. Men sen spelade jag utan korsband nu i sommras en hel säsong och det funkade. men jag valde att operera ett nytt korsband endå eftersom det kan ta skada när jag bli äldre, typ att jag får svårt att gå.. :)

DATUM: 2009-03-08 | TID: 21:28:52
HEMSIDA: http://evehedberg.blogg.se/
Postat av: S A O S . B L O G G . S E

svar: haha, ja man tackar! Jo det är kanon faktiskt! Har precis beställt ett par asläckra skor så då kan man inte vara mer än nöjd! :)

DATUM: 2009-03-08 | TID: 21:58:36
HEMSIDA: http://saos.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0