Första telefonintervjun

Har precis gjort ännu en intervju med en hemlig person. Alltid svårt att komma på bra frågor som får personen att känna sig trygg och vågar berätta lite mer om sig själv. Eftersom att jag intervjuar personer som ofta bloggar är det svårt att få ut någonting nytt när deras egna läsare ofta vet allt om de tidigare. Man vill ju helst hitta någonting nytt som går att berätta om och jag lyckas nog ganska bra många gånger. Sen utvecklas man ju med tiden också och jag räknade lite hur många intervjuer jag har gjort nu. Kom upp i att det här var min sextonde intervju. Det är ju ganska bra jobbat.

Egentligen skulle jag ha pluggat och gått en promenad med mamma och pappa nu, men det blev att göra intervju istället eftersom att det är mycket roligare! Om ni inte har något för er denna söndag kan ni ta er hit och läsa alla intervjuer som jag har gjort under tiden på slipsens.

Som ni ser så har det blivit en hel hög med intervjuer och förhoppningsvis har jag blivit lite bättre på att skriva ihop det till en bra och intressant läsning. Visst har jag själv några favoriter som jag är riktigt nöjd, men det tänker jag inte avslöja nu! Ska hoppa in i duschen nu sen är det dags för ännu en intervju men denna gång för första gången över telefon. Spännande!

Och ikväll får ni höra vad panelen har att säga, fullt upp helt enkelt...





Postat av: Sandra

Jo det tror jag också men vi är ett bra gäng vid sidan om planen. Dessutom är bois väldigt bra på att ta hand om familjerna, det är nog ganska viktigt. Låter som en händelserik dag tycker jag, kul :) Nejdå ska inte missa panelen!

DATUM: 2009-03-22 | TID: 18:18:22
HEMSIDA: http://froggie.blogg.se/
Postat av: kristin

sv: idag har jag mest pluggat och tagit det lugnt :) dudå?

jo, det kan jag :) fast der beror på vad den handlar om :), eller vilka frågor det är rättare sagt :)

DATUM: 2009-03-22 | TID: 19:00:39
HEMSIDA: http://fkj.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: Bara bra :) Hur är der själv?

DATUM: 2009-03-22 | TID: 19:10:56
HEMSIDA: http://emmalinne.blogg.se/
Postat av: anna

underbar match idag du! :D har tappat bort den där länken du skickade mig där man kunde se klipp från matcherna. någon sida på blogspot tror jag det var. kan du länka den igen är du snäll?

DATUM: 2009-03-22 | TID: 19:22:36
HEMSIDA: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: ღ Sofiα Werℓin

Mr X namn och identitet avslöjas inte än :P

DATUM: 2009-03-22 | TID: 19:47:18
HEMSIDA: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Cristian

Låter inte helt fel med firande och vänner! :)



Jag hade en grymt mysig helg alltså :) Nu ligger jag mest i soffan och kollar på Beck. Galet spännande! :) Och då är jag ingen beck-människan! :) Haha.



DATUM: 2009-03-22 | TID: 22:42:52
HEMSIDA: http://ichris.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0