TV tider för sport

Det är lördag igen och det innebär mycket sport på tv under dagen. Jag ger er guiden för dagens matcher som är på de olika kanalerna. Alltifrån TV4 till canal+.


Visar idag Allsvenska mötet mellan Henrik Larssons Helsingborg - Elfsborg.
Klockan 15,50.
Högintressant match precis som TV4 alltid hoppas på att få, de vill ha de matcherna som verkligen betyder någonting så här i slutet av säsongen. Båda dessa lag är indragna i toppenstriden. Elfsborg ligger på 50 poäng, 4 poäng upp till serieledande Kalmar FF. Endast 4 poäng efter Elfsborg ligger dagens motståndare Helsingborg.
Hög intressant match. Vinner Elfsborg är dem enbart 1 poäng efter men då har Kalmar en match mindre spelad.
Jag tippar: Seger för Elfsborg som har spelat bra nu på sistonde, trots många skadade.



Visar idag som vanligt Premier League och först ut är Sunderland - Arsenal.
Klockan 16,00
Arsenal som fick stryk i förra omgången kommer till match med ett starkt självförtroende efter storsegern i veckan mot Porto i Champions League. Förra helgen åkte man på en tung förlust mot Hull City. Nu går man starkt för 3 poäng i ligan. Sunderland ligger just nu på en 13:e plats och har efter 6 matcher spelat in 7 poäng.
Jag tippar: Tar det säkra före det osäkra och säger seger för Arsenal.


Man visar även Italienska Serie A Lazio - Lecce.
Klockan 18,10
Serieledande Lazio tar alltså emot Lecce och det kommer säkerligen bli ett lätt match om man fortsätter med det spelet man visat upp så här långt under säsongen. Lecce har dessutom många på skadelistan och tvingas åka till Rom med försämrat manskap. En mycket tuff uppgift!
Jag tippar: Storseger för Lazio.


Som avslutning är det NHL premiär Ottawa - Pittsburgh.
Klockan 20,00
Den match spelas i Stockholm. Kommer bli högintressant att se med mängder av stor spelare så som Sidney Crosby, Daniel Alfredsson och Dany Heatley. Dessutom så är Färjestads gamla målvakt Martin Gerber med i truppen. Mycket intressant match att njuta till.






KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0