Piano - är det framtiden för Ida?

För Ida är fotografering den givna första platsen när det blir lite tid över i vardagen. Direkt är det kameran som åker fram. Detta har länge varit så men hon anser själv att hon inte har någon bild som blivit bäst enligt henne själv. Däremot har vissa bilder självklart gjort att hon blivit mer nöjd än med andra bilder hon tagit. Överlag så tycker hon att en bra bild symboliseras genom att den förmedlar en känsla och en bra fotograf enligt Ida är en person som lyckas arbeta med kameran så det ger en känsla i bilden. Eftersom att hon är så intresserad trodde jag att hösten var en favorit årstid, tiden då alla färger kommer fram. Detta visade sig inte stämma utan för Ida är det sommaren som är den bästa årstiden. Som hon själv säger det, då blir man lyckligast som många andra också tycker.


Sommaren är Idas favoritårstid.


Jag ställer frågan vad som hade varit hennes stora passion om inte fotograferingen hade funnits där i livet på den plats den har idag.
Till svar får jag musik och hade hon fått chansen hade pianospelandet utvecklats till något bättre. En helhjärtad satsning på musiken precis som med fotograferingen kanske det hade varit, en del av henne ångrar att det inte blev så. Eftersom att musik är så pass stor del i Idas liv så kanske hon i framtiden ändrar på sig och börjar med musik istället det är ingen som vet. Periodare. Det är vad hon är när det gäller musiklyssning och just nu är det mycket av Lykke Li, Lars Winnerbäck och Coldplay som strömmar ut ur högtalarna där hemma. Men eftersom att hon är en periodare så varierar detta oerhört mycket. För tillfället är dessa tre favoriterna.



Vad är det för nåt Ida läser för någonting när hon själv inte skriver? Hon berättar för mig att fram till högstadiet var det mest böcker som dominerade läsandet. Självbiografier var det självklara valet eftersom att där får man reda på sanningen om en person. Kanske hänger detta ihop med bloggandets betydelse. Detta intresse för böcker dog ut när studierna på högstadiet började, då upptäckte hon något underbart som modemagasin. Vilket förändrade en hel del i Idas liv. Enligt henne själv är Elle en modebibel som hon troget läser. Till de tre favoriterna tillhör Elle men även Cosmopolitan och Solo. Kanske är bloggar något hon också läser? Jag frågar vilka som är bloggarna där hon hittar inspiration. LisaPlace och Fashion Flash är två av många som är speciella för Ida. Det hon gillar med dessa är deras stilar, något utöver det vanliga, och att det är mycket bilder. Som sagt dessa anser hon kan förmedla en känsla i sina bilder. Alltså är de bra fotografer.



När det närmar sig helg så undrar man ju hur helgerna ser ut för Ida. Jag kan vänta mig att ikväll kommer hon att ha en myskväll då hon själv berättar att fredagarna består av mjukiskläder från det att hon kommit innanför dörren. En perfekt kväll för mys. Sedan kommer lördagen och då varierar det med aktiviteter för henne, ibland utekvällar med vännerna och ibland filmkvällar. Precis som det ska vara. Är söndagarna en ångestladdad dag? Nej, inte för Ida utan då är det film och pluggdag. Låter som sköna helger.

Vilken tur att hon får något att läsa ikväll och mysa till en intervju med henne själv.






Postat av: Ida Björck

svar: hihi länkar till den nu :)

DATUM: 2008-10-17 | TID: 10:11:00
HEMSIDA: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: pelle

Haha, fan vad tufft! Var inne på Ida Björcks blogg och ser din kommentar bland hennes alla. Bloggvärlden är bra lite verkar det som, haha.

DATUM: 2008-10-17 | TID: 10:34:35
HEMSIDA: http://pellespersonliga.se
Postat av: Linda med familj :)

Ja det är dom verkligen :)

Vad fin din blogg har blivit :)

Hoppas att allt är bra med dig.

DATUM: 2008-10-17 | TID: 11:08:28
HEMSIDA: http://babymyz.blogg.se/
Postat av: anna

jag tycker blondinbella skulle vunnit, hon förtjänade det absolut!

DATUM: 2008-10-17 | TID: 11:32:02
HEMSIDA: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: ERIK - grabbenmedstil

AAH, tillexempel grey's anatomy vad jag kan komma på just nu :P



har du något bra förslag på vad jag kan ha för blogg namn? släng iväg en kommentar! :)

DATUM: 2008-10-17 | TID: 16:35:00
HEMSIDA: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: Tina

Vacker bild med fåglarna, den skulle man printat upp som fotovägg.

DATUM: 2008-10-17 | TID: 23:53:45
HEMSIDA: http://trueborn.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0