Nu gäller det!

Måndag igen och en ny vecka. Har ni läst det förut på min blogg? Såklart ni har dock är det en stor skillnad denna vecka då min praktik rullar igång. Är faktiskt lite nervös till att åka iväg denna dag för jag vet inte riktigt vad det är som väntar utan det är en helt ny utmaning som väntar för mig. Kanske bäst att tillägga att jag vet ungefär vad jag ska göra men inte riktigt till 100 procent så det blir verkligen spännande. Samtidigt som det är en viss nervositet som infinner känner jag att detta är helt rätt. Att äntligen komma ut i arbetslivet även om det bara är en praktik. Det känns också som att jag kommer trivas väldigt bra med mina arbetsuppgifter. Ser verkligen fram emot dagen och denna vecka mycket mer än jag brukar göra. Verkligen kul också att det varit en väldigt trevlig helg precis som alltid med en stor skillnad att det bara blir fler och fler läsare av min blogg. Det gillas!Hur har ni haft det i helgen? Och hur redo är ni för en ny vecka?


Postat av: Eleonore

Lycka till idag!

DATUM: 2011-01-31 | TID: 07:46:55
HEMSIDA: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Sara

åh jag vet inte är jag redo ;-) tror jag vänder om och lägger mig i sängen igen :-pJag tar alla bilder oftast hemma & sedan lägger ja in dom i Flickr.se :) och där finns massor kul så man

kan leka med sina bilder - väldigt smidigt ska du veta!

DATUM: 2011-01-31 | TID: 08:47:03
HEMSIDA: http://barasaraaa.blogg.se/
Postat av: Annika

Det var bara bra med mig igår:) Hoppas du får en jättebra dag idag!

DATUM: 2011-01-31 | TID: 08:50:02
HEMSIDA: http://nanikkan.blogg.se/
Postat av: ems

Lycka till på praktiken :D kommer gå awsome!

all bra här! med dig då?

DATUM: 2011-01-31 | TID: 08:51:16
HEMSIDA: http://bookofems.blogg.se/
Postat av: PAUSE

lycka till!!

DATUM: 2011-01-31 | TID: 10:10:13
HEMSIDA: http://www.finest.se/pause
Postat av: MADDES

Igår körde jag armar, axlar, mage och rygg på gymmet.

DATUM: 2011-01-31 | TID: 10:49:27
HEMSIDA: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Rinki

Jag håller tummarna för att det går bra för dig på praktiken idag, men jag tror nog att du kommer att klara dig galant. Dessutom har du kanske på nig någon av de nya plaggen, som jag förövrigt tyckte var skitsnygga, kan tänka mig att båda ser väldigt bra ut på dig. Men oavsett så tror jag nog att du ser stunning ut, man har ju sett några bilder av dig på bloggen och du verkar ha en riktigt fin stil. Vad är det för praktik förresten?Sv: Man tackar så mycket, det är inte varje dag någon säger att jag säkert såg sexig ut, även om "på ditt speciella sätt" - kanske är öppet för tolkning, hehe.Jag var mest ironisk när jag lade upp bilden, jag sökte runt lite efter bilder på städning och hade först tänkt lägga upp en sådan där typisk 30-tals/hemmafru bild men sedan så hittade jag den och det kändes bara roligt. Jag skulle aldrig städa i sexig outfit, i alla fall inte sådana kläder. Jag menar, om någon skulle råka finna mig sexig i mjukisbyxor och t-shirt, så är ju den en annan sak.

Jag tycker absolut inte att man behöver klä upp sig för att städa, städning blir man ju varm och svettig av (i alla fall om man städar så mycket) så det vore ju rätt meningslöst. Så jag var inte seriös, men ibland kan man ju fantisera och tänka sig att i en annan del av världen så kanske Mrs. Beckham anser att den outfiten är likvärdig med mina mjukisbyxor. Det känns lite fascinerande på något sätt.Usch, förlåt för att jag rabblar på så mycket. Jag vill väl bara att du ska få rätt bild av mig så att säga :).Oj, tack så jättemycket för komplimangen angående mina kommentarer! Det betyder verkligen jättemycket för mig, allt nästan. Jag älskar att skriva, men det är svårt att ibland lämna ut sig själv, vilket jag tycker är enklare i kommentarer än öppet på bloggen. Lite som med dina fotografier på ditt rum; som var jättesnyggt (älskade tavlorna), det är så personligt och det kanske var därför du skakade. Det är som att lämna ut en intim del av sig själv.Igår tog jag det väldigt lugnt jag med, man kan behöva sådana dagar. Hoppas att du fick ordentlig sömn inatt i alla fall!Många Kramar till dig!

DATUM: 2011-01-31 | TID: 10:52:44
HEMSIDA: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: chayenne

sv: eller hur! :) Är så mke mer personligt med =)

DATUM: 2011-01-31 | TID: 10:57:47
HEMSIDA: http://hellsbelle.blogg.se/
Postat av: Nicole

sv: Ja verkligen! Idag blir det pluggdag, kanske inte det roligaste men ack så nödvändigt:P hehe vad händer idag självdå?

DATUM: 2011-01-31 | TID: 11:05:18
HEMSIDA: http://xnicolex.blogg.se/
Postat av: Emilia [Personlig fotoblogg]

Underbart att höra, och jodå samma här med! Ha en jätte fin dag, KRAM!

DATUM: 2011-01-31 | TID: 11:49:22
HEMSIDA: http://beautylicious.blogg.se/
Postat av: malin

nej jag hoppas jag slipper bli sjuk. Men känner inte av något än. :)Hur mår du?

DATUM: 2011-01-31 | TID: 12:32:18
HEMSIDA: http://neverwithoutu.blogg.se/
Postat av: Johanna

det är bra med mig sj?

DATUM: 2011-01-31 | TID: 12:56:45
HEMSIDA: http://johannalicious.blogg.se/
Postat av: A Meths

Tuff start, på troligen en tuff vecka, men hej! jag ska nog ta mig igenom det här också,Håller tummarna att praktiken går fin fint!

DATUM: 2011-01-31 | TID: 22:29:31
HEMSIDA: http://meths.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://alexandraekstrand.blogg.se/2011/january/v-som-i-veckans-outfit-v6.html#commentvar gärna med i "veckans outfit"-tävlingen som pågår på min blogg just nu! :)

DATUM: 2011-02-01 | TID: 08:47:51

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0