Några av mina kategorier

EFTERSOM ATT DET ÄR många nya läsare på min blogg tänkte jag ägna detta inlägg till att utveckla lite kring de olika kategorierna jag har. Vissa är ju lite speciella då de återkommer varje vecka på speciella dagar och är inte riktigt som andras kategorier. Men varför är dessa speciella? Det får ni veta nu.

2. Intervjuer
För varje vecka får ni som läser min blogg lära känna en ny person som ofta är bloggare. Denna kategori har blivit mycket populär med tiden samtidigt som det blivit väldigt många intervjuer också. Ni kan läsa alla genom att bara trycka på "Intervjuer" i menyn här på sidan. Personligen är jag riktigt nöjd med att göra dessa då det blir win-win för båda parter. Jag vill i framtiden jobba som journalist så då får jag träna på det samtidigt som personen jag intervjuer får chansen att berätta mer om sig själv för sina läsare.

4. Texter av mig
Anledningen till att jag började blogga är mitt stora intresse för att skriva, vilket jag också gör väldigt ofta även nu. Här handlar det oftast om texter som är fiktiv men även tagna från mitt liv. Det varierar helt enkelt från fall till fall dock kommer denna kategori öka mycket under våren kan jag lova redan nu.

5. Panelen
Under varje månad är det tre nya personer som får svara på frågor varje fredag. En kategori som bara har vuxit och vuxit för varje gång som jag haft det. Ett tag var jag påväg att ta bort den från min blogg men eftersom att intresset är väldigt stort nu kommer den självklart vara kvar och jag älskar den. Och det verkar ni också göra.

Postat av: therese - fotoblogg

sv: okeej trevligt :) blev du nöjd med din nya frisyr då? Jaså, hehe. På vilket sätt menar du att fota med mig? Jag bor i Vimmerby, så det är några mil. :P

DATUM: 2011-01-22 | TID: 14:42:33
HEMSIDA: http://smilelikeyoumeanitt.blogg.se/
Postat av: Paparazzibecka

sv. har haft en fett bra partykväll och ikväll blir det förkrök hos min kompis och hennes sambo sedan ut och dricka på något ställe i stan.

DATUM: 2011-01-22 | TID: 14:43:07
HEMSIDA: http://paparazzibecka.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Mysigt det lät :) Blev du nöjd med nya frillan då?;)

Idag ska jag bara ta det lugnt och kolla film ^^

DATUM: 2011-01-22 | TID: 15:31:20
HEMSIDA: http://chestersflikka.blogg.se/
Postat av: Fridah

**Hahaha nee, hon har inte ått något svar ännu! men det kommer :D

DATUM: 2011-01-22 | TID: 15:43:06
HEMSIDA: http://Fridahs.se
Postat av: Pernilla

Allt bra med dig? Kram

DATUM: 2011-01-22 | TID: 18:11:20
HEMSIDA: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: MEREI

- åh ja ! det kan man lugnt säga ! ska du se matchen ikväll då :) ?

DATUM: 2011-01-22 | TID: 18:12:24
HEMSIDA: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Sweet Life Style

kul att du gilla dem (:

DATUM: 2011-01-22 | TID: 18:16:16
HEMSIDA: http://sweetlifestyle.se

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0