En ny panel gör debut...



Cecilias svar

1. Du är helt ny i panelen, men vem är du? Berätta om dig själv.

- Jag heter som sagt Cecilia och är 20 år, läser första terminen på högskolan ett program som heter Idrottstränarprogrammet vilket är treårigt med drömmen om att starta mitt eget gym. Är träningsnarkoman och hela mitt liv präglas kring träning och hälsa. Är född och uppvuxen i en liten by utanför Hudiksvall men är numera dalkulla ;)


2. Ett nytt år har precis börjat. Har du höga förväntningar på detta år?

- Väldigt stora förväntningar på mig själv som rör min egna träning faktiskt med uppsatt mål att debutera i Luciapokalen, en gigantisk grej för mig som gör mig otroligt motiverad till träningen nu. I övrigt att jag kommer lära mig väldigt mycket i skolan och även ha någon typ av praktik innom de område jag verkligen brinner för.

 

3. Nu under vintern är det många bra program som går på tv. Har du någon favoritserie som du följer?

- För det första har jag ingen tv, eller jag har en tv med DVD men inga tvkanaler då jag inte riktigt kan kontrollera begäret som medföljer då man börjar följa en serie eller så, dessutom sänds det så mycket annat konstigt på tv inte minst all reklam, i stället fokuserar jag på att leva livet och upptäcka saker, resa, träffa vänner etc som oftast annars kan bli inställt då man allt för ofta prioriterar sändninstiderna de specifika programen har och missar då i stället verkligheten. Men åter till frågan.. Jag följer serier ja, Desperate Housewives och CSI Miami gillar jag, köper boxarna och tittar då jag själv anser att tiden finns och även som belöning och "morot" då pluggningen känns tung eller så.

 

4. Snön har ställt till mycket i år igen. Blandat annat med tågen, är det något du har drabbats av?

- Ja en gång, två dagar innan julafton blev det rätt kaotiskt, både med bussar, tåg och skjuts från anländarplats vilket var mindre kul men som tur var så var jag utrustad med mat så överlev ändå haha ;)

 

5. Vad har du för planer inför helgen?

- Inga speciella planer än så länge, med tenta och lite annat smått och gott i skolan nästkommande vecka lär nog mycket fokus ligga kring det. Dock får jag främande på igår, torsdag, om nu det räknas till helgen..


Julias svar

1. Du är helt ny i panelen, men vem är du? Berätta om dig själv.

- Ja och det är jätte spännande, jag är väl ingen speciell direkt. Ingen som folk uppmärksammar så värst, förutom då jag pratar ihjäl dem. Jag är en väldigt glad, positiv och sprallig tjej på 17 år. Går första året på film och musikgymnasiet i Norrköping där jag trivs jätte bra! Har väldigt lätt för att prata och bubbla så blir ganska ofta så att jag pratar och den andra får stå tyst. Mina vänner har lärt sig hur man tystar ner mig, men jag ser det inte som ett problem. Jag älskar att hitta på saker med mina vänner (spelkvällar, pulkaåkning, sena sommarkvällar, första doppet osvosv) och mina småsystrar betyder allt i världen för mig! Så mycket som jag älskar dem älskar jag ingen annan! Jag tränar på friskis och svettis och jag och min kompis har ett avtal att till sommarlovet ska vi ha magrutor så nu kör jag på hårdträning och går med ständig träningsvärk. Visar gärna (och ofta) upp mina muskler och har det lite som ett party trick att kavla upp armarna och dra igång en armbrytartävling. Haha! Jag är nog väldigt lättsam och öppen och gillar spontana saker, ska försöka vara mer spontan men det är ganska svårt. Skulle kunna skriva hur mycket som helst, men antar att ni fått en liten inblick i vem jag är. Min blogg är ingen modeblogg och inte heller nån kändis blogg. Den är nog mest en Julia blogg, den handlar om mig och vad jag gör inte mycket annat.


2. Ett nytt år har precis börjat. Har du höga förväntningar på detta år?

- Jag har väldigt höga förväntningar, året har börjat riktigt bra och jag hoppas verkligen att det fortsätter i samma banor annars blir jag nog riktigt besviken. I år ska jag försöka få mitt första sommarjobb, jag ska ta vara mer på tiden med mina vänner och jag ska leva mer (vara mer spontan). Ta vara på allt mer och jag ser verkligen fram emot 2011!


3. Nu under vintern är det många bra program som går på tv. Har du någon favoritserie som du följer?

- Jag ÄLSKAR halv åtta hos mig. Jag älskar själv mat, och att göra mat (men mest att äta den). Har ett album på facebook som heter "vad min kropp begär, vad hela jag begär" som består av 63 bilder på bara mat och göttgheter! Har matlagningsdag hemma så då är det alltid kul att trixa ihop nått lite eget och vara fantasifull, alltid kul att få beröm för sin mat! Jag har även luskat ut att säsong 2 av True blood ska komma här snart och det programmet älskar jag också! Men sen är det nog bara det, kollar inte på tv så mycket annars :)


4. Snön har ställt till mycket i år igen. Blandat annat med tågen, är det något du har drabbats av?

- Nja, ställt till och ställt till. Jag åker inte tåg eftersom jag har så nära till allt, men spårvagnarna har ju varit väldigt sena och det har gått mycket ersättningsbussar och sånt. Som mest fick jag vänta en timme på spårvagnen (utan överdrift) och det var 15 minus ute, efter det var jag väldigt tjurig. Tycker det är dålig stil...


5. Vad har du för planer inför helgen?

- På fredagen hade jag faktiskt tänkt plugga, hur tråkigt det än låter, men jag har prov i veckan sen så måste ha hjälp med vissa saker. Efter det ska jag och min vän unna oss massa göttigheter från hemmakväll (mm göttig affär!!!), lördagen och söndagen ska jag träna och på lördagen ska jag även fira min farmor som fyller jämnt. Alltid lite mysigt att träffa släktingarna :)

 


Emmas svar


1. Du är helt ny i panelen, men vem är du? Berätta om dig själv.

- Ja, det känns spännande! Jag heter Emma, är 19 år gammal och bor i Helsingborg tillsammans med min pojkvän och vår lilla hundkille Kevin :-) Jag pluggar för tillfället några fristående kurser, samtidigt som jag jobbar som barnvakt och ska börja jobba som juristsekreterare den 1 februari. Jag är en (för det mesta) glad och positiv tjej som tycker om att shoppa, umgås med nära&kära, blogga och att pyssla med inredning i vår fantastiska lägenhet! :'D Det är jag, kort och gott :-)

 

2. Ett nytt år har precis börjat. Har du höga förväntningar på detta år?

- Ja, ganska höga förväntningar har jag faktiskt, mest på mig själv. Har en massa nyårslöften som jag verkligen vill hålla, och så var 2010 inte det bästa året för mig av olika skäl, så därför hoppas jag verkligen på att 2011 blir bättre nu!

 

3. Nu under vintern är det många bra program som går på tv. Har du någon favoritserie som du följer?

- Nja, inte direkt. Jag ser mina serier på boxar istället, och då är favoriterna Desperate Housewives, Sex and the city, Grey's Anatomy, One Three Hill och Gossip Girl. Tycker det är så jobbigt att behöva passa vissa tider på tv och att bara få se ett enda avsnitt åt gången, så därför väntar jag hellre på boxarna. Då kan jag ju se mina serier när jag vill, och så kan jag dessutom se 10 avsnitt på rad om jag känner för det – toppen!

 

4. Snön har ställt till mycket I år igen. Blandat annat med tågen, är det något du har drabbats av?

- Nej, jag åker aldrig tåg då jag oftast reser tillsammans med min pojkvän, och då tar vi bilen J

 

5. Vad har du för planer inför helgen?

- Inga speciella alls. Jag ska mysa, kanske gå på bio med kärleken, gå ut och gå långa härliga promenader med vovven, laga god mat, se en massa filmer, städa lägenheten (kanske) och ha min ätardag, haha! Det ser jag fram emot vill jag lova ;-)

 

(Besök deras bloggar genom att trycka på respektive namn)





Postat av: tovesegnablogg.blogg.se

Alpint, såklart! :D brukar du åka de?

DATUM: 2011-01-14 | TID: 16:38:57
HEMSIDA: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Ååå jag älskar ju Julias bild med Vira blåtiran eller vad det hette, gud vad längesen och vilka nostalgikänslor man fick haha ;)



För övrigt, härliga svar tjejer!

DATUM: 2011-01-14 | TID: 16:44:03
HEMSIDA: http://nogg.se/cissilia
Postat av: Olivia

Svar; Härligt härligt. För en månad sen fick jag en spärr i ryggen, kan ha något med det att göra men jag vet inte riktigt :/

DATUM: 2011-01-14 | TID: 17:06:15
HEMSIDA: http://oliviab.devote.se
Postat av: A.C

tackar:D



dt e bara fint medd mig.. sj då?^^

skolan har väl börjat för din del?:)

DATUM: 2011-01-14 | TID: 17:07:03
HEMSIDA: http://amychen.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Svar: Helt okey dag, gått snabbt din?

DATUM: 2011-01-14 | TID: 17:17:39
HEMSIDA: http://lifebyeleonore.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Måste kika in alla tjejernas bloggar <3



Jodå, mina pannkakor blev lika goda som vanligt :)

Några helgplaner?

DATUM: 2011-01-14 | TID: 17:24:52
HEMSIDA: http://linnealiebig.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh m en tack ska du ha :') det är super idag, det är ju fredag!

själv då?

DATUM: 2011-01-14 | TID: 17:40:28
HEMSIDA: http://paulinabladh.blogg.se/
Postat av: lovisa

vad händer ikväLL?:D

DATUM: 2011-01-14 | TID: 17:49:54
HEMSIDA: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: therese - fotoblogg

sv: jaa jag tycker du kan öka till 2 gånger i alla fall. Jag har ju inte sett de så ofta :)

DATUM: 2011-01-14 | TID: 18:16:20
HEMSIDA: http://smilelikeyoumeanitt.blogg.se/
Postat av: julia

vad bra det blev :)

DATUM: 2011-01-14 | TID: 18:32:19
HEMSIDA: http://jamp.blogg.se/
Postat av: J O S E F I N E

Sv; Det är bra med mig :)

Med dig?

DATUM: 2011-01-14 | TID: 18:35:49
HEMSIDA: http://jjossues.blogg.se/
Postat av: tess

jorå, det 'r bra =) helg nu, hehe



hurär det med dej?

DATUM: 2011-01-14 | TID: 19:07:05
HEMSIDA: http://latess.blogg.se/
Postat av: toves träningsblogg

tjena.. jo det är fin fint..

men kom på att du aldrig har maila mig, men du kanske inte ville vara min gästbloggare?

DATUM: 2011-01-14 | TID: 20:22:13
HEMSIDA: http://tovestraningsblogg.blogg.se/
Postat av: Girly

Allt bra med dig?

Ha en trevlig helg pöss Girly

DATUM: 2011-01-14 | TID: 20:42:43
HEMSIDA: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: Mathilda - Unique & Fabulous

sv: okej :)

jag mår bara bra, sj? :)

DATUM: 2011-01-14 | TID: 20:44:59
HEMSIDA: http://mpeterssons.blogg.se/
Postat av: marina

sv: med mig är det också bra :) görs ikväll?

DATUM: 2011-01-14 | TID: 20:48:27
HEMSIDA: http://marinapalme.blogg.se/
Postat av: Elin

Låter härligt!.

Jo med mig är de bra!. Lite trött men så är de efter veckans slit!. Sj då vännen?

DATUM: 2011-01-14 | TID: 20:56:59
HEMSIDA: http://elinmargaretas.blogg.se/
Postat av: STYLE CRUSH

sv: det ska jag absolut göra ;)

DATUM: 2011-01-14 | TID: 21:16:19
HEMSIDA: http://malinronnquist.se
Postat av: LIENE

Tack så mycket:D

DATUM: 2011-01-14 | TID: 22:59:41
HEMSIDA: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Sanna

SV: Det har du rätt i det löser sig sen.



Kram Sanna

DATUM: 2011-01-14 | TID: 23:03:26
HEMSIDA: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: tess

jo men det är bra, helg ju ;)



hur är det med dej?

DATUM: 2011-01-15 | TID: 00:16:37
HEMSIDA: http://latess.blogg.se/
Postat av: elinn

idag var jag på stan med killen :)

själv?

DATUM: 2011-01-15 | TID: 00:42:32
HEMSIDA: http://elinnjl.com
Postat av: sarah

Fin blogg!

Kikar in och hoppas att du får en trevlig lördag! :D



/Http://shms.blogg.se

DATUM: 2011-01-15 | TID: 02:35:21
HEMSIDA: http://shms.blogg.se/
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Tack vad snäll du är! :) Men det blir ju inte lika bra som dina inslag.



Kul med ny panel!:)

DATUM: 2011-01-15 | TID: 03:38:19
HEMSIDA: http://adaras.se

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0