Förlåt mig

Ursäkta mig för att jag inte varit så aktiv med bloggen. Har haft fullt upp med annat men igår gjorde vi klart vår utställning så nu kommer jag ha lite mer tid. Väldigt skönt att vara klara med det vi har jobbat med under en längre tid nu. Höll på att bygga upp det i söndagskväll direkt efter att jag kom hem från Göteborg. Blev en lång kväll och sen igår hade vi utställningen uppe i 30 minuter och sedan var det dags att riva ner allting. Det tycker jag är lite tråkigt. Hade velat ha den uppe lite längre när vi arbetat med det länge.

Idag kommer jag bara gå på utställningar på förmiddagen samt hinna med ett träningspass på gymmet. I eftermiddag är jag ledig för första gången på väldigt länge. Då ska jag ta tag i det här med kommentarer och bjuda lite mer på bilder och annat spännande. Har missat mycket i bloggvärlden men äntligen kan jag komma tillbaka.

Nu in i duschen, hejsvejs och ursäkta!




Postat av: Karolin

Vad spännande, det låter som en fotoutställning:)? Stämmer det?? Hoppas du vill vara med och tävla i min blogg:)... Kram

DATUM: 2009-05-19 | TID: 10:24:32
HEMSIDA: http://bubblaren.blogg.se/
Postat av: E.

Det gör det alltid vännen, tack! :)

Puss.

DATUM: 2009-05-19 | TID: 12:06:46
HEMSIDA: http://petite.nu
Postat av: Nathalie

haha, det är inget jättespeciellt. Bara tankar på att öppna upp något eget. Och så har jag tänkt på en specifik sak bara :)

DATUM: 2009-05-19 | TID: 16:58:45
HEMSIDA: http://nathaliesmode.blogg.se/
Postat av: Malin Sofia

Jag för min del har inte varit på aktiv med läsandet. :/ Ska försöka bättra mig nu.

DATUM: 2009-05-19 | TID: 18:05:29
HEMSIDA: http://mymomentof.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0