Ida - tjejen med svar på allt

Nästa person ut i fredags intervjun är ingen mindre än Ida Björk. Tjejen som står bakom bloggen http://www.idahbjork.blogg.se/ som dagligen har tusentals läsare.

Alla har ni säkert möts av denna bild när ni går in på bloggens mecka, blogg.se.


Vem är då tjejen bakom denna sevärda blogg?

En tjej vid namn Ida en 16-åring som är bosatt i Falun precis som Izabella som jag tidigare intervjuat. Många har trott att Ida bor i Stockholm och bara för några dagar sedan berättade hon själv att Falun är hemstaden. Hon berättar vidare att hennes vardag består i att hänga med kompisar samt umgås med sin kamera. Och vi har ju alla fått ta del av det som fastnar i kameran, mängder med bilder bjuds vi på dagligen. Detta är troligtvis bara en bråkdel av alla bilder som tas. Intresset för foto märks tydligt även det brinnande intresset för att skriva. Skrivandet är själva starten till hela hennes blogg, som så många andra, gillar man inte att skriva är inte bloggandet något inom ens intressen. Det blev att plats att helt enkelt skriva av sig intryck, känslor och allt annat. Ida trodde aldrig att det skulle bli så stort som det är idag utan tänkte att 5-10 läsare var inom gränsen för hennes förhoppningar. Då hade det varit bra, verkligheten visade något annat. Påverkan från andra så kallade "stor"-bloggare är inget som berör det hon skriver om utan Ida går i sina egna fotspår.


Många av dessa personer som blivit kända genom sina bloggar har säkert fått smaka på ett och annat skitsnack, det skapas alltid. Jantelagen träder i kraft och jag ställer frågan till Ida om vad hon anser om jantelagen. Till svar får jag rakt och ärligt att hon anser att ingen ska försöka göra sig bättre än vad man egentligen är, medvetet. Att folk är bra på olika saker tycker Ida är självklart men alla är lika mycket värda för det. Ett inlägg som hon skrev om hotet mot tjejer känner jag att jag måste fråga om. Även här får jag ett mycket bra svar. All typ av diskriminering tar hon ställning ifrån. Alla har samma rättigheter!


Shopping, skrivandet och fotandet går hela tiden hand i hand i Idas vardag och i framtiden så skulle hon helst vilja bli journalist. Då helst av allt modejournalist eller chefredaktör. Inspiration till bloggandet och foto kommer från andras bloggar som bidrar till att Ida också vill skapa något vilket hon verkligen lyckats bra med.


Den bästa dagen som Ida beskriver det är när man vaknar upp med ett leende, umgås med sina vänner och känner att livet leker!


Fortsättning följer....






Postat av: Ida Björck

svar: okej najs :D jag länkar till de senare idag :)

DATUM: 2008-10-10 | TID: 08:08:32
HEMSIDA: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Jonna

Godmorgon:)

DATUM: 2008-10-10 | TID: 11:33:51
HEMSIDA: http://jonnaa.se
Postat av: Erica

Kul med intervju! :)

DATUM: 2008-10-10 | TID: 12:57:56
HEMSIDA: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: jannica

Hejsan , allt bra med dig?

DATUM: 2008-10-10 | TID: 13:10:10
HEMSIDA: http://janniiica.blogg.se/
Postat av: H*

- fan vad bra skrivit, du är grym !

DATUM: 2008-10-10 | TID: 14:09:11
HEMSIDA: http://merei.blogg.se/
Postat av: H*

- lungt fan : )

DATUM: 2008-10-10 | TID: 14:53:37
HEMSIDA: http://merei.blogg.se/
Postat av: Liene

Kul med intervjut:) Läser henens blogg dagligen.

DATUM: 2008-10-10 | TID: 15:33:03
HEMSIDA: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Lovisa

gillar hennes blogg :)

DATUM: 2008-10-10 | TID: 17:09:48
HEMSIDA: http://lovisafontana.blogg.se/
Postat av: GM

Men Du vilken bra intervju =)

DATUM: 2008-10-10 | TID: 22:01:45
HEMSIDA: http://garbomannen.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0