Malin skulle inte klara sig utan sin familj

Denna vecka får ni lära känna Malin i veckans intervju, en tjej som säkert många känner till. Hon beskriver sig själv som en familjekär person som värderar familjen väldigt högt även om hon själv bor i Uppsala och familjen i Örnsköldsvik har de daglig kontakt. Mode är också ett stort intresse som Malin bär på. Lär känna henne i veckans intervju här på slipsens.se.Skulle du kunna börja med att berätta om dig själv?

- Åh, mitt namn är Malin Rönnquist, är 22 år gammal och bosatt i Uppsala. Jag kommer ursprungligen ifrån Örnsköldsvik där min familj fortfarande bor kvar i en villa utanför staden. Jag är en typisk singeltjej som prioriterar saker jag tycker om att göra i första hand, vilket gör att jag älskar i stort sett ALLA mina dagar. Jag jobbar inom H&M och har gjort det sedan år 2007. Min blogg är en del utav mitt liv där jag delar med mig av saker och människor för att ge inspiration till mina läsare.


Mode är ett stort intresse för dig. Vad har du mer för intressen?

- De sekunder om dagarna då mina tankar INTE kretsar kring mode och blogg är troligtvis de då jag gymmar för fullt. Jag planerar alltid mina dagar utifrån att hinna träna för att det gör mig så himla lycklig. Sedan är böcker, i genre chiclit, någonting som intresserar min skalle. Jag måste ha ordning och reda i hemmet så städning är någonting jag gör ungefär 2 gånger i veckan då jag älskar känslan av nystädat (det kanske dock inte är ett intresse! haha!). Såklart tycker jag om shopping och mina vänner också. Massor.

 

Vad gör du en vanlig dag?

- En helt vanlig dag är jobbet det som är prio 1, sedan kommer bloggen och efter det träningen.. och efter den är tv:n min bästa vän!

 

Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord?

- Glad, jag skrattar jämt! Familjekär, min familj betyder precis allt för mig och ärlig, jag står för mina egna åsikter och agerar i det sätt jag själv vill bli behandlad - på ett ärligt sätt!

 

Vad var det som gjorde att du bosatte dig i Uppsala?

- Jag har alltid velat flytta ifrån älskade Örnsköldsvik och Uppsala var ett givet val då jag hade en massa vänner och även min släkt, bästa kusiner och faster här nere. Stockholm är ett mål en vacker dag men just nu trivs jag som fisken i vattnet i den här vackra staden. Man måste våga för att vinna, jag ångrar mig inte en dag.
Har träning alltid varit en viktig del i ditt liv?

- Både ja och nej. Jag har alltid tyckt om idrotten i skolan men annars har träningen inte haft så stor påverkan på mig förrän i gymnasietiden då jag började att gymma. Sedan dess har jag inte kunnat sluta. Jag är fast.

 

Du beskriver dig själv som en typisk singeltjej. Men om du mot förmodan skulle falla för en kille, vad är det som får dig intresserad?

Åh, den här är så makalöst svår men ändå så fantastiskt lätt. Jag har väldigt svårt för att öppna upp mig helt och hållet för människor och allra helst då män. MEN om jag skulle falla är hans leende och ögonkontakt väldigt viktigt, likaså charm och humor. Han ska helt enkelt få mig att skratta, då jag själv värdesätter den egenskapen mycket högt. Utseendet är egentligen inte så viktigt då alla ändå kommer bli fula vid äldre dagar (HAHA!) men såklart fint yttre är ett plus. Jag skulle kunna fortsätta med att skriva att han ska vara si och så många cm lång, ha den där perfekta ögonfärgen, håret på rätt sida av huvudet osv men det är petitesser som man inte bryr sig om i det stora hela. Huvudsaken för mig är att han inte bär vita byxor (kanske det värsta jag vet?) och att han älskar barn.

 

Inte för att bli för ingående på ditt jobb men vad är det du jobbar som på H&M?

- Jag jobbar med det som är bäst för mig och mer vill jag faktiskt inte skr iva om i min blogg.. eller i denna intervju :) Jag är glad!

 

När du är så familjekär, hur är det att bo så långt ifrån familjen?

- Det är faktiskt det värsta med att bo här i Uppsala. Avståndet. Dock har jag lärt mig att uppskatta de dagar man verkligen träffas istället och njuta av att bara vara. Min mamma och jag ringer varandra varje dag och så kommer det förbli. Helst av allt önskar jag att bara kunna åka hem till mormor och morfar för en söndagsmiddag eller kanske hälsa på min lilla kusin och busa med henne en tisdagskväll MEN jag uppskattar de alla och jag älskar att träffa dem.
Man får intrycket av dig som en oerhört härlig person. Är det något du får höra ofta från folk?

- Haha, det är det faktiskt. Jag får ofta höra att jag alltid har ett leende på läpparna och sedan frågar många om jag får betalt för varje ord jag säger (riktigt så är det dock inte, isåfall skulle jag vara miljardär just nu). Faktum är att även jag har dåliga dagar - jag vill bara inte dela med mig utav dem! Jag vill sprida glädje och energi runt omkring mig.

 

Vad är det som lockar i Stockholm?

- Atmosfären, all stress och de vackra butikerna. Vetskapen om att veta att snart går någon känd människa förbi i krokarna nära en är underbar och lite spännande. Jag tycker om Stockholm om våren då solen står högt och alla människor bara går omkring och ler. Såklart finns det även baksidor - men det gör det ju om allting. Man ska tänka positivt!

 

Varför börja du träna?

- Jag började träna för att jag ville ha någonting att göra om dagarna, helt plötsligt blev det någonting jag gillade som mest. Träningen får mig att slappna av och tänka på annat. Att träna är en hobby och jag gör det helt enkelt bara för att jag tycker det är roligt.

 

Kommer inte en eventuell pojkvän ha hög press på sig att bära snygga kläder?

- HAHA. Nej verkligen inte. Han behöver icke vara orolig. Har han en dag blivit min kommer jag förse honom med kläder till dess döden skiljer oss åt så nej, jag tycker att han ska ha sin egen stil men att jag får sätta pricken över i:et ;)

 

Har familjen alltid betytt mycket för dig?

- Alltid! De är de absolut viktigaste människorna i mitt liv, och så alltid varit. Vi är en familj som alltid ställer upp för varandra, skjutsar varandra och hämtar varandra, ringer varandra och umgås med varandra. Det är en sådan härlig känsla att veta att jag helt enkelt har. världens. bästa. familj!

 


 

Vad är dina förväntningar på 2011?

- Mina förväntningar är nog att skratta och njuta av livet.. kanske hoppa fallskärm (okej, då ska grisarna flyga.. det kommer aldrig ske!) eller varför inte köpa en ny lägenhet.. bara för att? Jag ska verkligen ta vara på alla dagar och umgås med mina nära och kära i den mån jag hinner.. och kanske, förhoppningsvis, hitta en man som tar mig med storm!

 

Hur skulle du beskriva atmosfären i Uppsala där du bor nu?

- Jag gillar staden då det är en bra storlek, inte för stor - inte för liten, härliga människor, det finns allt man behöver och ändå är det nära till ex stockholm. Jag känner mig trygg och lugn här i Uppsala och det uppskattas.

 

Vilket föredrar du, att träna tillsammans med vänner eller träna själv?

- Absolut att träna själv, tränar man med andra blir det kanske mer snack och lite verkstad så att säga!? :P

 

Då måste jag bara fråga ännu en gång. Har det hänt något nytt och spännande på killfronten? Vi har ju kunnat läsa väldigt mycket om en viss Idol-deltagare på din blogg den senaste tiden.

- Det enda nya på den fronten är väl att jag skriver mer öppet om kärlek i min blogg - men bara tills alla hjärtans dag! haha :P

 

Vad skulle hända om du inte hade din familj tror du?

- Jag skulle låsa in mig i ett rum och aldrig mer öppna dörren! ABSOLUT!

 

Hur har inledningen på 2011 varit för dig då?

- Den har varit perfekt! Trots att jag börjar nyårsaftonen hemma i soffan har det bara varit toppen. Det kommer hända mycket detta år - det kan ni alla räkna med ;)

 

Läs Malins egna blogg här.

 

Postat av: Sara Gadd.

har inte fått min telefon än, får kanske den ihelgen :) gör du idag?

DATUM: 2011-02-10 | TID: 16:26:42
HEMSIDA: http://saragaddii.blogg.se/
Postat av: Mathilda - Unique & Fabulous

sv: idag händer inte så mkt, ska plugga lite snart, själv då?

DATUM: 2011-02-10 | TID: 16:34:24
HEMSIDA: http://mpeterssons.blogg.se/
Postat av: Jessica

ja okej,

nej inte mycketalls.. kollar på tv :)

DATUM: 2011-02-10 | TID: 17:25:18
Postat av: Linda - ndaiL

Jodå, det gick bra!

DATUM: 2011-02-10 | TID: 17:30:55
HEMSIDA: http://ndail.blogg.se/
Postat av: sabina

jaa, ligga hemma idag och imorn.. :( sen ska jag jobba helgen och ända fram tills onsd. om jag nu inte blir värre :/ men jobbigt kommer de bli

DATUM: 2011-02-10 | TID: 17:40:58
HEMSIDA: http://saabs.blogg.se/
Postat av: munky - tre personer en blogg

allt är bra, sj då? =)

DATUM: 2011-02-10 | TID: 17:53:30
HEMSIDA: http://munky.blogg.se/
Postat av: Erica Hallström

sv: Ja de stämmer :/

DATUM: 2011-02-10 | TID: 18:07:55
HEMSIDA: http://ericahallstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: tack tack! :)

DATUM: 2011-02-10 | TID: 18:22:36
HEMSIDA: http://fckingcrazy.blogg.se/
Postat av: Elsa Burholt - Foto och modeblogg

sv: typ inget, just nu ska jag bara ta det lugnt själv då? :)frågestund i bloggen, skulle vara jättesnällt om du frågade något! :D

DATUM: 2011-02-10 | TID: 18:35:11
HEMSIDA: http://elsaburholt.se
Postat av: julia

älskar hennes snygga stil!sv: supersegt svar, men TACK :D

allt bra med dig?

DATUM: 2011-02-10 | TID: 19:11:48
HEMSIDA: http://juliaanystrom.blogg.se/
Postat av: soofie

sv ja själv?

DATUM: 2011-02-10 | TID: 19:19:50
HEMSIDA: http://soofielundberg.blogg.se/
Postat av: ♥ KHANGKHENG´S

härligt, bra inlägg dooo! :)

DATUM: 2011-02-10 | TID: 19:19:52
HEMSIDA: http://khangkhengs.blogg.se/
Postat av: Kungen

härligt!

DATUM: 2011-02-10 | TID: 19:22:49
HEMSIDA: http://kungevve.se
Postat av: Pernilla

Inte skoj att ha ont i benen....Jag har nog värk i mina mycket på grund av graviditeten...man kan få det då!!

DATUM: 2011-02-10 | TID: 19:25:58
HEMSIDA: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: ida

härligt :) vart i skolan, sen inte mycket, du själv då?

DATUM: 2011-02-10 | TID: 19:28:37
HEMSIDA: http://idaalundbeerg.blogg.se/
Postat av: josefine

haha, tack! tror jag ska va med i talang 2011!:)förövrigt riktigt snygg fläta hon har på sista bilden!

DATUM: 2011-02-10 | TID: 19:35:05
HEMSIDA: http://joserika.blogg.se/
Postat av: Sofie- Amor vincit omnia

hihi ja :)

DATUM: 2011-02-10 | TID: 19:45:47
HEMSIDA: http://sofieomnell.blogg.se/
Postat av: Paparazzibecka

sv: tackar tackar!

DATUM: 2011-02-10 | TID: 20:13:34
HEMSIDA: http://paparazzibecka.blogg.se/
Postat av: Jennifer

sv: HAHA! om jag ska vara helt ärlig så är min samhällskunskapsbok den mest ointressanta, tråkiga och mest långdragna bok någonsin. I HATE IT. och vi har 6 kapitel på samma prov och ett kapitel är inte kort heller, haha. usch! xD

DATUM: 2011-02-10 | TID: 20:13:43
HEMSIDA: http://jjenniferh.blogg.se/
Postat av: alexandra

sv: härligt!! bara plugga :) dudå?

DATUM: 2011-02-10 | TID: 20:25:39
HEMSIDA: http://alexandrasah.blogg.se/
Postat av: tess

Ja har mått gott idag men nu ikväll börja ja bli snorig å svida i halsen så nu blir de väl nå förkylning som barnen haft.

DATUM: 2011-02-10 | TID: 20:26:13
HEMSIDA: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Rinki

Jättebra intervju och otroligt vackra bilder! Man får en mysig bild av dig tjejen :) det är bra att du är familjekär!Sv: Tack, jobbet har gått jättebra! Det har varit väldigt intensivt nu eftersom jag har fått hoppa in för en tjej som blivit sjuk; så det blir mycket med att ta hand om småbarn, men det är verkligen härligt också!Jag vet inte om det finns något jag skulle vilja se mer av i din blogg; din om någon är mångsidig och man får följa såväl dig som några av dina utvalda läsare.Jag scrollade ned och försökte uppdatera mig lite, eftersom jag inte har varit superaktiv på bloggen på senaste. Jag läste det du skrev om nallen, så himla fint och jag tycker verkligen att det är vackert och starkt av dig att dela med dig om det hela! Jag fick aldrig träffa min syster, hon dog innan min mamma och pappa fick mig...och jag önskar verkligen att jag hade fått träffa henne. Men jag har bilder och annat som minne av henne, det hjälper. Är ledsen för din (och din familjs) skull.Kram på dig!

DATUM: 2011-02-10 | TID: 20:48:41
HEMSIDA: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anonym

i helgen, för fullt me praktiken just nu

DATUM: 2011-02-10 | TID: 20:49:11
HEMSIDA: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: Malin

Sv; Häärliigt :D

Idag har jag varit i skolan, och sen haft träning, varit ute och kört i denna hemska väder. lite läskigt men jag överlevde.. hehe.. Gick praktiken bra då? :D

DATUM: 2011-02-10 | TID: 20:59:47
HEMSIDA: http://mhellsen.blogg.se/
Postat av: MADDES

Hennes blogg är himla bra, kikar in där titt som tätt.

DATUM: 2011-02-10 | TID: 21:04:59
HEMSIDA: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Måste kika in hennes blogg! :)DATUM: 2011-02-10 | TID: 21:43:47
HEMSIDA: http://adaras.se
Postat av: Angélique

Blir till att sätta sig ner framför tvn med en godis påse nu efter en lång arbetsdag:) sj?

DATUM: 2011-02-10 | TID: 21:57:48
HEMSIDA: http://angeliquelarsson.blogg.se/
Postat av: s

hehe tackar :)

vad ska du göra i helgen?

DATUM: 2011-02-10 | TID: 22:02:53
HEMSIDA: http://susys.blogg.se/
Postat av: mathilda

Åhh så gött, recept antar ja att du sett ;P

DATUM: 2011-02-10 | TID: 22:12:20
HEMSIDA: http://stjarngudinnan.blogg.aw
Postat av: therese

sv: Heej! Det var ju tråkigt att du inte fått tag på henne. Jag är gärna med i panelen om du inte redan tagit in någon annan reserv? :)

DATUM: 2011-02-10 | TID: 22:48:28
HEMSIDA: http://smilelikeyoumeanitt.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv: jodå, har varit helt okej. mest tagit det lugnt då jag har åkt på en ganska jobbig förkylning. sj då?

DATUM: 2011-02-10 | TID: 23:24:09
HEMSIDA: http://kandii.blogg.se/
Postat av: M I N I I Z Z A

igår så tog jag de bara lungt. vad ska du göra i helgen då :) ?

DATUM: 2011-02-11 | TID: 08:55:56
HEMSIDA: http://miniizza.blogg.se/
Postat av: Annika

Nej, det vet jag inte om det gjorde. Det vara bara en allmän iakttagelse. Du är en av få killar som verkligen verkar förstå det här med att uppskatta tjejer, även efter de första månaderna. Och du verkar också vara väldigt romantisk, något som jag själv alltid letar efter i en kille. Så därav min kommentar om att den tjej som får dig kan skatta sig lycklig:)Det är bara bra med mig. Hur är det med dig? Kram

DATUM: 2011-02-11 | TID: 09:07:53
HEMSIDA: http://nanikkan.blogg.se/
Postat av: pramita

jora veckan har varit ganska seg här :P

händer i helgen då?

DATUM: 2011-02-11 | TID: 09:18:50
HEMSIDA: http://byhappiness.blogg.se/
Postat av: sara

tack så mkt!:)

hoppas du får en nice fredag:)

DATUM: 2011-02-11 | TID: 09:32:44
HEMSIDA: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: Carolina

Bra blogg du har! Jag har läst igenom några av dina andra inlägg och jag gillar vad jag ser :D.

DATUM: 2011-07-11 | TID: 02:15:09
HEMSIDA: http://gravidforsakring.net

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0