Dags för time-out

Man vill ju inte vara sämre än alla andra storheter. Eller är det inte ett ganska vanligt fenomen att ta en time-out mitt i karriären? Ja, hur som helst tänker jag göra det ett tag. Det finns väl ingen egentlig orsak, men som jag säger: jag vill vara lite modern bara.

 

Nu när jag tänker efter; vad innebär det egentligen med time-out? Ska jag bara vara lat? Eller ska jag satsa på att göra något helt annat än jag brukar göra? Kanske ligga på sofflocket som Kronblom, eller ut och tjuvfiska som Åsa-Nisse? Eller möjligen vara supereffektiv på något i mitt vanliga vardagsliv? Vad svårt det blev nu… Man läser ju aldrig om vad kändisarna/politikerna gör när det ”time-outar”, så det är svårt att göra likadant. Tänk om det blir svårt! Ja i så fall återkommer jag så fort det bara är möjligt. För att göra det svårt för sig själv är väl det dummaste man kan göra, eller hur!?

 

Tror nog inte nån saknar läsning på ett tag framöver. Jag tänker på valet. Det kommer säkert  att hålla alla medier igång, med övertid, ett tag framöver. Är det någon av er som är intresserad? Jag var inte det när jag var ung, men intresset ökar lite med de erfarenheter man har från jobbet och dagliga livet. Tror nog ni kommer att märka det också med tiden. Men nu ska jag inte tjata mer om det, något måste ni få en chans att upptäcka själva.

 

Vad är veckans erfarenhet i mitt liv då? Kanske när vi höll på att bli påkörda vid en gatukorsning inne i Norrköping. Vi kommer på huvudled i rätt fart och en bil, som ska korsa, bara kör rakt ut framför oss. Kastade min bil åt sidan så snabbt som bara gick och han stannade. Annars hade bilskroten fått lite mera jobb och vi lite plåster på såren. Två kvarter bort började hjärtat slå lite hårdare och hjärnan hade hunnit ifatt. Usch… Men ibland är änglarna med, och det var de då. Tack och lov!

 

Förresten; är det nån som lytt förra veckans råd om boken Tantvarning? Jag ska skaffa den när jag kommer till bokhandeln, om jag inte hittar den på nätet. Egentligen borde jag kolla om det finns någon liknande bok om gubbar. Om inte; behövs det inte eller vad är orsaken? Kanske vore något för er mediastuderande att bita i.   :D

 

Undrar om jag inte gör dagens goda gärning om jag avslutar här? Vill ju inte tråka ut er för mycket, och jag tror jag gått över gränsen nu. Så ta det lugnt och njut av höstdagarna, som fortfarande har lite solvärme kvar. Vi träffas framöver, var så säkra, men kanske inte nästa vecka

Hälsar Faster Gunhild





Postat av: sofia

jag ska umgås med min syster och hennes kille, dura?:)

DATUM: 2010-09-18 | TID: 19:32:41
HEMSIDA: http://sofiajahnkes.blogg.se/
Postat av: My Beauty Secrets

startade dagen med en tidig morgonpromenad i solen, 2 timmar senare när jag skulle till jobbet ståd regnet som spön i backen. Gick fint på jobbet, och nu sitter jag hemma :) Har du gjort idag?

DATUM: 2010-09-18 | TID: 19:36:31
HEMSIDA: http://mybeautysecrets.blogg.se/
Postat av: tess

det är jätteroligt att jobba i klädaffär =) däremot så kan många kunder vara nonchalanta och otrevliga och behanda en som skit typ.. men det är väl sånt man får ta. många är underbara oxå, hehe



jobbar du något? eller visst pluggade du?

DATUM: 2010-09-18 | TID: 19:54:40
HEMSIDA: http://latess.blogg.se/
Postat av: karin

Sådärja!

DATUM: 2010-09-18 | TID: 20:35:31
HEMSIDA: http://avantgardefashion.blogg.se/
Postat av: josefin gard

hejsan fin blogg ;)

DATUM: 2010-09-18 | TID: 20:42:42
HEMSIDA: http://joooi.blogg.se/
Postat av: karolin

sv: ja :) allt bra med dig också?

DATUM: 2010-09-18 | TID: 21:04:31
HEMSIDA: http://karoliiins.blogg.se/
Postat av: Emma - foto&mer.

Sv: Tack så mycket! :)

DATUM: 2010-09-18 | TID: 21:13:10
HEMSIDA: http://emmapersson.webblogg.se/
Postat av: sara

Det är toppen med mig!: )själv då?

DATUM: 2010-09-18 | TID: 21:31:09
HEMSIDA: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vad trevligt du får träffa henne igen :)



idag då damerna sm guldet på damsidan, bara ett kvar :)

DATUM: 2010-09-18 | TID: 22:18:18
HEMSIDA: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Frida Stigevik

sv; ja det har jag :) tror jag skrev det i min gamla!

DATUM: 2010-09-18 | TID: 23:03:26
HEMSIDA: http://dromlanda.blogg.se/
Postat av: Gabriella

sv: härligt :) jo de kan man nog säga att jag har :P

DATUM: 2010-09-19 | TID: 00:03:14
HEMSIDA: http://gabriellasandstrom.blogg.se/
Postat av: Lisa

Svar: javisst :) skicka över några frågor imorgon förmiddag om du vill att jag ska vara med imorgon! Vill dock veta frågorna innan. Vilken tid är slipsens-live?

DATUM: 2010-09-19 | TID: 04:38:48
HEMSIDA: http://totally.webblogg.se/
Postat av: lovisa

sv: nej dom behövde ingen just nu:/

DATUM: 2010-09-19 | TID: 09:37:47
HEMSIDA: http://lavitadilovisa.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0