Hämtat er från chocken?

Jag vet inte vilket som kunde vara värst; att jag dök upp där på min Slipsenlördag trots allt, eller att ni fick se ett äkta snigelpostbrev på bloggen. Men det är sånt ni får räkna med när ni har med gamla fastrar att göra.

 

Eftersom jag inte, fortfarande, vet vad man gör på en time-out så gjorde jag det på mitt sätt. (Ovanligt? Nej!) Vi åkte till Finland på fest, och sen var vi kvar och bara hade det skönt i en vecka. Det blev mycket tid för korsord och skrivande. Alla ord som jag brukar bli av med på min egen blogg hamnade i ett A4-block istället. Resultatet av det var att jag nu vet att en ny kulspetspenna inte räcker ens en vecka. En ny upplevelse i kategorin värdelöst vetande.

 

Det blev mycket (alltför mycket tyckte Gubben) tid att kolla i affärer också. Och några tröjor och lite annat åkte ner i kundvagnen på ett par ställen. Kan vara bra att ha! Hemmabruk brukar Gubben säga, för som argument för att köpa brukar jag köra med att jag behöver lite nya arbetskläder hemma. Då kan jag byta ut de gamla till det, och då måste jag ju köpa nytt. Tar tacksamt emot tips på nya argument från er, för jag känner att han inte tycker det här är trovärdigt längre.

 

En annan viktig sak jag köpte är: en julgransbakform. (Återkommer med bild när jag provbakat i den). Så nu är det bara att håva i beställningarna på jultårtor. Provanställningen går ju ut 1 dec, så det kanske finns tid för det, vem vet…   :D

 

För att prata om nåt annat. Satt och tittade ut på matrasten, mot skogen vid golfbanan mittemot. Det är så himla fint med alla färger! Ni alla som tycker om att fotografera; ta med kameran ut i naturen. Varför inte en utflykt, med varm choklad och nån god macka, i det färgsprakande. Kan säkert bli riktigt fina personbilder också.  Om nån lyder mitt råd: ge mig bildbevis, tack.

 

Om ni bara är hälften så trötta som jag är nu, så har ni somnat när ni kommit så här långt i texten. Så bara för att förskona er så ber jag om att få träffas på samma ställe nästa vecka.

Hälsar Faster Gunhild

P.S. Gubben är inte alls så gnällig som det verkar i texten. Men (tyvärr!) har han mycket bra åsikter, även i det här fallet. D.S.





Postat av: Eleonore

Hehe jag har ju bakförbud här hemma :P



Tycker det är toppen att Faster Gunhild är trogen och fortsätter med sina inlägg :D Alltid kul att läsa!

DATUM: 2010-10-02 | TID: 15:31:04
HEMSIDA: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: Jadå, bara fint här, själv då?

DATUM: 2010-10-02 | TID: 15:55:26
HEMSIDA: http://svisch.blogg.se/
Postat av: emma och bea

★☆★Du kanske inte hade turen med dig när du tävlade om Neulash, men nu är det en ny tävling om FÄRGADE LINSER och det är 10 st vinnare!!!★☆★



Var gärna med och tävla, Emma och Bea ★

DATUM: 2010-10-02 | TID: 16:59:53
HEMSIDA: http://tjugotredje.blogg.se/
Postat av: Filippa

Svar. Tack :)



Jag har myskväll med hela familjen, sambos/pojkvänner och systerdöttrarna!

DATUM: 2010-10-02 | TID: 20:06:57
HEMSIDA: http://filippafredriksson.blogg.se/
Postat av: ♥Claaaudia ♥

Hey :) Pälsvästar hiss eller diss?

DATUM: 2010-10-02 | TID: 20:36:49
HEMSIDA: http://claaaudias.blogg.se/
Postat av: T H E R E S E

sv: toy story 3 var jättesöt och bra :)

den var lite sorglig i slutet så jag började gråta :'(



Men du vorde se den, den är värd att se!



(förlåt för ett otroligt sent svar, har inte haft tid att blogg, läs på min blogg så får du veta varför)



Kram

DATUM: 2010-10-02 | TID: 21:49:42
HEMSIDA: http://allyouhavetoknow.blogg.se/
Postat av: ♥Claaaudia ♥

Hey :) Pälsvästar hiss eller diss?

DATUM: 2010-10-02 | TID: 21:49:56
HEMSIDA: http://claaaudias.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar. haha, klart ;) jo men jag nämnde ju visst dig då! skrev ju här: http://bubbelsnubbel.blogg.se/2010/september/shotgame.html#comment att du satt här hemma med mig och tjejerna ;) så det så!

DATUM: 2010-10-02 | TID: 21:59:50
HEMSIDA: http://bubbelsnubbel.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0