Att stå på den andra sidan.

Återigen är det måndagsmorgonens sol som sakta tar sig upp på himlen och jag är fylld av minnen. Fina minnen från en helg som gått i Göteborg tillsammans med helt fantastiska människor. Göteborg måste vara en av de städer i Sverige som är vackrast. Om inte vinnare så ligger staden med i toppen enligt mig. Och vilken helg det varit. Liseberg, restaurang besök och Göteborgsvarvet. Själv sprang jag inte men det var ganska kul att titta på och heja faktiskt. Jag har upplevt det från andra sidan. Jag har genomgått en förvandling, inte bara här utan även när det gäller min rädsla för Liseberg.

 

Kanske fel att kalla det för en rädsla mot just Liseberg som nöjesfält, utan det är karusellerna som jag har haft en sådan rädsla för. Aldrig att jag skulle kunna sätta mig och åka en av alla dessa värstingkaruseller som de har, men så kom den där förändringen. Och jag har faktiskt en viss person att tacka för detta. Så jag skriver det bara rakt ut här, TACK! Alla dessa år som min kusin, Björn, har varit det som stått där och tjatat på mig att jag ska följa med, men jag har tvärvägrat. Här skulle inte jag vara någon som sätter mig där med honom och är precis livrädd i kön. Nej istället stod jag på sidan och vaktade andras väskor.

 

Jag tittade på helt enkelt utan att vara delaktig men ändå gör vi som står vid sidan av så mycket som vi aldrig får höra. Var skulle alla dessa som åker göra av sina väskor om inte vi, eller ni som står vid sidan fanns. Ni fyller faktiskt en viktig roll i det hela. Dessutom får ni ofta också ansvaret över att fotografera fina bilder under åkturen. Det är tungt jag vet, men nu slipper jag det.

 

Numera befinner jag mig på den andra sidan. En av dessa modiga som faktiskt trotsar sin rädsla för att ha lite roligt i slutändan och allt är tackvare ett vad. Eller jag kanske inte ska kalla det för ett vad utan för tjat. Du stod där och kallade mig fegis och massa annat, och det hjälpte. Att få höra dessa ord från dig gjorde att jag tvingade mig själv och åka. Och nej, det var ju faktiskt inte så farligt utan riktigt härligt. Precis lika härligt som det var att istället få njuta av att vara ”ledig” från löpningen för att heja på andra.

 

Att stå på den andra sidan.





Postat av: Claudia

yes, allt är bara bra =) själv då?

DATUM: 2010-05-24 | TID: 19:51:47
HEMSIDA: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Sofie- Amor vincit omnia

en tenta o sen klart :D ni då?

DATUM: 2010-05-24 | TID: 20:51:54
HEMSIDA: http://sofieomnell.blogg.se/
Postat av: your dream closet

min helg jhar varit underbar, har spenderat hela helgen med min släkt på landet i det vackra vädret :) hur har din helg varit?

DATUM: 2010-05-24 | TID: 21:19:37
HEMSIDA: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Ida

Sv; Ja Stockholm är minsann underbart på sommaren...

DATUM: 2010-05-24 | TID: 22:44:29
HEMSIDA: http://idasamuelson.se
Postat av: Mikaela, hockeyspelaren och lilla Aimee

Allt är kanonbra här, självdå?

DATUM: 2010-05-24 | TID: 23:51:48
HEMSIDA: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: ~ ♥ ~ Kristin ~ ♥ ~ vackrasol.blogg.se

japp ja bor på landet... de står i min presentation annars!



DATUM: 2010-05-25 | TID: 02:30:47
HEMSIDA: http://vackrasol.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: hehe de känns bra :D

DATUM: 2010-05-25 | TID: 06:22:25
HEMSIDA: http://nakenkaktus.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0