Åter tillbaka

Ny vecka och nya tag. Känner mig lite nere på ett sätt efter en fantastisk helg i Göteborg. Samtidigt känner jag en liten lättnad som har släppt. Ni kommer få reda på vad jag pratar om lite senare, men en sak är säker, det känns ganska bra ändå. I helgen var jag som sagt iväg till Göteborg för att titta på Göteborgsvarvet. Och göra massa andra trevliga saker som att gå på Liseberg och restaurang och massa annat. Hade en underbar helg tillsammans med alla som var med, vi var uppemot 20 pers, men framförallt Michaela som var med. Helt underbart att spendera tid med henne men nu är man tillbaka i vardagen igen. Hade faktiskt lite svårt att somna igår efter helgen känner en liten tomhet efter allt. Att återgå till skola, och även jobb denna vecka känns väl sådär skulle jag kunna säga. Det kommer nog kännas bättre när man väl är igång.

En sak är säker, det var rätt skönt att vara lite "ledig" från bloggandet faktiskt, men som sagt nu är det vardag igen och vi får se hur mycket jag hinner blogga. Blir nog en del den tid jag är ledig i veckan. Annars då vänner, har ni haft det bra i helgen?




Postat av: sandra

jo då den har varit fin

DATUM: 2010-05-24 | TID: 07:13:41
HEMSIDA: http://sandrastardust.blogg.se/
Postat av: Annika

låter som en härlig helg:) göteborg är ju fantastiskt!

DATUM: 2010-05-24 | TID: 09:27:08
HEMSIDA: http://nanikkan.blogg.se/
Postat av: Jackie Perez

ååh jag ska till göteborg på lördag!:)

DATUM: 2010-05-24 | TID: 12:50:49
HEMSIDA: http://JPEREZ.se
Postat av: Cindii

Hej fina du :) har äntligen uppdaterat bloggen igen, men kanske för sista gången?! vem vet?! Kika in för att även se videon jag lagt upp :) Kram!

DATUM: 2010-05-24 | TID: 12:54:05
HEMSIDA: http://cindiii.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0