Just words

Det är märkligt det här med att blogga, nu när jag har hur mycket tid som helst så finns inte den där känslan av att vilja skriva. Kanske är det så att jag laddar inför något stort denna veckan när det händer mycket saker under den kommande veckan. Har varken ork eller lust att svara på kommentarerna som har strömmat in hos mig under dagarna som gått, men imorrn har jag hela dagen på mig. Hur skönt är inte det? På tal om vad som kommer hända under veckan är det självklart slipsens-live imorgon och sedan veckans stockholmare senare i veckan. 

Har haft en strålande dag i skolan som förgylldes med lite träning direkt efter skolan. Väldigt skönt att sitta här hemma så pass tidigt som jag ändå gör, tidigare har det blivit tidigast 22,30 som jag rullat in med bilen på garageuppfarten. Har funderat över en sak som jag skulle vilja göra under hösten, göra en mängd med förändringar i mitt vardagliga liv. Känns som att det är dags att göra det bara. Vet inte varför men vill ha lite förändringar. Ni kommer märka under tiden vad det är för förändringar. 

Nu blir det upp med soporna till tunnorna här hemma. En bra början. Ikväll blir det annars fotboll, Liverpool-Aston Villa. Och förresten någon som ska upp på Popaganda till helgen?




Postat av: Rebecca (:

tack så jätte mycket! (:

jag har haft en slapp och bra dag, sjdå?

DATUM: 2009-08-24 | TID: 20:14:34
HEMSIDA: http://rebeccalundgren.blogg.se/
Postat av: Melinda

förlåt för sent svar. Jodå allt bra idag själv? :)

DATUM: 2009-08-24 | TID: 21:03:51
HEMSIDA: http://meellee.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0