Intervju med Izabelle Hillerström del 1

Tycker Bella är värd att läsa om igen, försvann så långt ner men här har ni Bella från http://bellablogg.se .



Fullständigt namn:
Izabelle Rebecka Hillerström
Ålder: 15 fyller 16 i oktober
Familj: Mamma, pappa och 3syskon
Bor: Falun

Izabelle eller bella som hon kallas har haft sin blogg sedan april i år och den har vuxit och blivit en oerhörd stor och läsvärd blogg. Bella som jag väljer att kalla henne föddes för 16 år sedan i Falun där hon har bott hela sitt liv, då tillsammans med båda föräldrarna som idag är skilda. Beskrivningen av sig själv säger hon att hon är pappas flicka i alla lägen! Anledningen till att hon började blogga kommer ifrån att hon fick inspiration från alla andra bloggar som lästes varje dag innan den egna startade.

Bella har precis börjat på gymnasiet där hon går Mode och Styling på en helt ny skola som precis har slagit upp portarna i Falun. Intresset av mode gjorde att hon valde att hoppa på denna utbildning men innan hon blev antagen var hon oerhört skeptisk till att hon med sina betyg skulle komma in. Glädjen blev stor när det visade sig att dessa halvdana betyg, som hon själv säger det, räckte till för att bli antagen. Bella är en tjej som verkligen får slita för sina betyg i skolan och är ingen slappis.
I framtiden skulle hon vilja jobba med mode men inget direkt som hon kan sätta fingret på. Antingen som stylist eller kanske make up artist. Målet är att denna gymnasieutbildning ska ge svar på denna fråga.

Drömjobbet är iallafall att få möjlighet att jobba med människor. Samtidigt som arbetet med mode pågår så har hon en dröm om att kunna hjälpa människor som har det jobbigt. Anledningen till detta är att Bella själv känner att hon hela tiden har fått kämpa på i livet. Det har inte varit en räkmacka där hon är idag utan under åren har hon haft mängder med motgångar. Motgångarna har bidragit till att hon blivit starkare och nu vill hon hjälpa andra som har hamnat i samma sits. En stark egenskap hos Bella är att sätta sig in i andras situationer.


Att växa upp i Falun har varit oerhört bra. Att hitta själv är något som man har fått lära sig genom att bo i en liten stad, inga regler om var man får gå och inte gå. Hon berättar även att fast hon trivts så bra börjar hon tröttna på staden och vill gå vidare i livet. Att vara kvar i en stad för länge har gjort att hon nu vill ha större möjligheter i en annan stad, och gissa vilken?
Det får ni reda på nästa vecka.....




Postat av: Bella

Nu har jag lagt ut den på min blogg. Det känns verkligen skrämade att läsa något sånt här om sig själv.. Men sammtidigt kul :)

DATUM: 2008-09-13 | TID: 10:24:28
HEMSIDA: http://bellablogg.se
Postat av: Bella

Jaa jag blev nöjd :) Kul att du ville sammarbeta med mig. Ha en bra kvälL och tack!

DATUM: 2008-09-13 | TID: 18:31:17
HEMSIDA: http://bellablogg.se

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)

HEMSIDA/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0